Jakým dárkem potěšit školáka za vysvědčení? Takovým, se kterým si vyhraje celé prázdniny!

Konec školního roku se blíží a s ním i prázdniny plné zábavy. K zábavě neodmyslitelně patří stavebnice LEGO®. V nabídce jich naleznete nepřeberné množství.

Stavebnice a kreativní kostky jsou vytvořeny tak, aby děti při stavění samy experimentovaly a hra tak byla plně v jejich rukou. Děti se nejen zabaví, ale zároveň rozvíjí svoje schopnosti. Důležité je také to, aby se dětem neradilo, jak mají stavět, a raději vše nechat čistě na jejich fantazii.

V dětech lze lehce podpořit jejich přirozenou zvídavost a vzbudit v nich zájem o vědecké objevy bez ohledu na to, zda jsou prázdniny či školní rok. Děti od 6 let si mohou prohlubovat své nadšení pro techniku s detailně propracovanými stavebnicemi LEGO® Technic.  Sestaví si sami funkční převodovky, kola a nápravy, díky kterým lépe pochopí složité detaily pohánějící auta či letadla. Pomocí bezplatné aplikace CONTROL+ mohou přidávat mnohým motorizovaným hračkám LEGO® pohyb nebo zvuk.

​Podle průzkumu si děti přejí, aby více hraček a postaviček zobrazovalo různé emoce a lépe tak odrážely skutečný svět. Díky řadě LEGO® Friends můžou děti starší 6 let zapracovat na svých společenských dovednostech a zároveň rozvíjet své emoční povědomí. S partou osmi kamarádů z městečka Heartlake mohou prožívat různá dobrodružství a zábavné příběhy ze skutečného života. S některými sadami se dokonce mohou věnovat i environmentálním tématům (vysazování stromů, ochrana zvířat apod.).

​Pro milovníky Minecraftu pořiďte určitě sady LEGO® Minecraft®. Stavebnice obsahují autentické minifigurky a kultovní pixelové detaily z virtuálního světa. Děti mohou využít tvůrčího ducha a postavit si vlastní budovy, domy na stromě, chovat zvířata, pěstovat plodiny a putovat vlastnoručně stvořenou ohromující krajinou. S těmito stavebnicemi si užijí zábavné hraní s nekonečným dobrodružstvím a mnoha napínavými příběhy.

​Holky a kluci starší 6 let mohou zažít třikrát více zábavy díky třem způsobům sestavení u stavebnic LEGO® Creator. Každá z těchto kreativních sad stavebnic umožňuje sestavit tři různé hračky. Výběr je široký – od fantastických zvířat, přes úžasná vozidla, až po realistické budovy. Detailně propracované modely se dají rozebrat a zase složit na cokoliv, co si malí stavitelé vysní.

​Ve vzdálené galaxii, ke které se děti rády upínají, je svět plný dobrodružství. Dobro se zde staví proti zlu. Vládne zde neutuchající válka o nadvládu a svobodu, do které se malí hrdinové mohou zapojit prostřednictvím LEGO® Star Wars™. Mohou se tak přidat k Jediům, nebo Sithům, a vybrat si svou stranu v boji světlé proti temné straně Síly. Znovu tak můžou prožít scény z filmů se svými oblíbenými hrdiny jako jsou Luke Skywalker, Yoda, Grogu, Darth Vader a spousta dalších.

​Zároveň se můžete těšit na spoustu zajímavých novinek! Jednou z nich je právě nový film Indiana Jones a nástroj osudu! Spolu s ním se můžete těšit na nové herní sady stavebnic LEGO® Indiana Jones™, které jsou určené jak pro kluky, tak i holky, a dokonce i dospělé!

Dále nás čeká nová řada stavebnic LEGO® Sonic the Hedgehog™s motivem ježka Sonica a jeho zlého doktora Eggmana, který chce ovládnout svět.

A úplně největším trhákem bude nová řada stavebnic LEGO® DREAMZzz™, která propojuje svět fantazie a reality, ve kterém děti můžou používat schopnost představivosti a cestovat do světa snů, aby přemohly noční můry s pomocí fantastických výtvorů.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.