Pohádková Víkendová Snídaně. Těšte se na prince, tanec i hudbu

Princezny, princové, hudba i tanec. To vše a ještě mnohem více si pro diváky připravila Víkendová Snídaně. Ta bude v sobotu 24. června tematicky laděná právě do pohádkového prostředí. 

Vysílat se tentokrát bude ze zámku Nelahozeves. Tím vás provede kurátor Lobkowiczkého hudebního archivu Petr Slouka a ředitelka správy Lobkowiczkých sbírek a edukačních programů Dita Bakerová.

Se svým vystoupením se divákům představí i Taneční soubor Dana Pala z Mělníka. A přijde i pohádkový herec Filip Cíl, kterého můžete znát jako Vítka z pohádky Tři Životy, Dilina z pohádky Dilino a čert nebo Jonáše z pohádky Vodník a Karolínka a spoustu dalších.

[chooze:article;value:507560]

​Nedělní vysílání se od pohádek přesune k imitaci. Vystoupí skupina ABBA STARS, která tento rok oslaví 20 let na scéně. A o svém dlouho připravovaném a přísně utajovaném projektu prozradí detaily český internetový producent a influencer Kamil Bartošek alias Kazma.

Společně s Jakubem Kohákem pak budou moct diváci zavzpomínat na natáčení soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Jak na natáčení vzpomíná sám komik, jaké vystoupení se mu zarylo do paměti a jak zpětně hodnotí svá vlastní vystoupení? To vše prozradí v nedělní Víkendové Snídani.

Václav Vydra: Mám rád romantiku Divokého západu. Z natáčení chodím rovnou ke koním

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.