Šéf slovenského parlamentu zbil matku svých synů. Měl jsem důvod, hájí se

Kollárova bývalá partnerka Barbora Richterová si na šéfa slovenské Národní rady stěžuje už několik týdnů. Vyčítá mu, že se nestará o jejich dva syny, a označila ho za zloděje a drogového dealera. 

Předsedu parlamentu dokonce obvinila, že ji zbil do bezvědomí. Kollár v úterý přiznal, že ji opravdu fyzicky napadl, informovala TV Markíza. Stalo se to před 12 lety v Kollárově vile v americkém Miami. Předcházet tomu měl ale incident s dítětem.

Podle zpěvačky Patrície Vittekové, která tam tehdy byla na návštěvě, Richterová po Kollárovi hodila maličkého syna. Ten měl letět asi pět metrů vzduchem, a přestože se ho Kollár pokoušel chytit, spadlo na zemi.

[chooze:article;value:510059]

"Nejprve jsme zachraňovali děcko. Když jsme viděli, že žije, tak jsem měl zatemnění. Vyběhl jsem po ní a dostala pár facek," popsal Kollár s tím, že si to Richterová podle něj zasloužila, protože dítě klidně mohlo zemřít.

"Boris Kollár lže. Velmi mě mrzí, že k této lži přesvědčil i Patrícii Vittekovou. Odmítám tvrzení, že jsem měla našeho syna hodit 5, 10 nebo 15 metrů přes celý obývák," reagovala Richterová.

[chooze:article;value:508840]

Tvrdí, že nedostala jen pár facek, připomíná web topky.sk. "Mlátil mě ze všech sil do obličeje," řekla. Potom mu měla utéct, Kollár ji ale prý doběhl, na schodech ji shodil na zemi a bil ji tak dlouho, dokud neztratila vědomí.

Richterová svoji verzi popsala i v dopise, který poslala všem 150 poslancům slovenského parlamentu. Podala trestní oznámení na neznámého pachatele, protože se bojí o svůj život. Má podezření, že ji sleduje slovenská tajná služba. Kollár to popírá.

Boris Kollár je otcem celkem 12 dětí, které má s desítkou žen. Útok své někdejší družky vnímá jako politickou kampaň proti své osobě. Už v září totiž Slovensko čekají předčasné parlamentní volby.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.