Legendární show je zpět! Přihlaste se a zabojujte o výhru 2,5 milionu korun

Big Brother svého času redefinoval formát reality show, přinesl do veřejného prostoru nové typy protagonistů, změnil typ diváckého napojení na dění v show a odstartoval tím zcela nový směr televizní zábavy. Teď se Češi a Slováci mají šanci zapojit do nové éry této reality show.

"Podstata show Big Brother se v současnosti promítá do bezpočtu dalších formátů po celém světě, přičemž samotný formát Big Brother aktuálně prožívá hned v několika zemích své znovuzrození. Na český a slovenský trh přinášíme novou generaci tohoto pořadu, který nikdy nebyl víc relevantní než v současnosti, kdy sociální sítě zásadně změnily způsob vnímání soukromí," říká ředitelka programu TV Nova a TV Markíza Silvia Majeská.

[chooze:article;value:467214]

Kromě výzvy čeká účastníky nové řady i pohádková výhra 2,5 milionu korun, pro kterou jistě udělají mnoho. "Naše verze Big Brothera přinese nové prvky show a věříme, že bude divačky a diváky bavit," dodává Silvia Majeská.

"S respektem k tradici, ale především s maximální snahou o posunutí formátu na úroveň odpovídající současným diváckým postojům, nárokům a očekáváním nyní vracíme Big Brother na obrazovky. Každá reality show stojí na soutěžících. Právě teď začínáme s důkladnými castingy, abychom letos na podzim v domě plném kamer přivítali budoucí hvězdy Česka a Slovenska," upřesňuje producentka Kateřina Zavadová.

Pokud se chcete stát jedním ze soutěžících světově známé show Big Brother, přihlaste se ve formuláři na casting!

Casting na Love Island nikdy nekončí. Tvůrci prozradili proč (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.