Horoskop na úterý 20. června: Zkuste si nakládat méně povinností

Beran

S domácími mazlíčky nebo s dětmi to dnes půjde obecně složitě, protože budou skoro působit, jako kdyby se na vás domluvili, a provádějí vám různé drobné či větší naschvály. Zkuste si zachovat nadhled, protože křikem či nadávkami stejně nic nespravíte.

Býk    

Pusťte se do něčeho, co jste už velmi dlouho odkládali. Přijdete tak na to, že odkládání vede jenom k tomu, že vás bolí hlava, a přitom řešení mnohdy není tak náročné, jak se zdálo předtím, než se do toho pustíte.

Blíženci          

Svěříte se kamarádům se svými záměry do budoucna a vaše nejistota a pochybnosti budou díky jejich podpoře rychle rozptýleny. Vaši přátelé pro vás chtějí jen to nejlepší a můžete si být jistí, že za vámi stojí v každé situaci. Máte veliké štěstí.

Rak    

Gratulujeme, dnes máte svůj šťastný den! Cokoliv si dnes vymyslíte, se vám podaří. Pokud jste se rozhodli pro změnu zaměstnání nebo nějaký nový projekt, máte výbornou příležitost – hvězdy vám zaručují úspěšnou startovní čáru do všeho nového!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dovedete ocenit hodnotu volného času a užít si ho prostě také jednou pro sebe. I když vám něco v zaměstnání nebo doma bude trochu pít krev, právě u vašich zájmů načerpáte nový elán a inspiraci, kterou budete nutně potřebovat, takže hurá do toho.

Panna 

Opět si nabíráte víc práce, než dokážete zvládat, milé Panny. Naučte se důvěřovat svým kolegům a podřízeným a nesnažte se všechnu práci dělat samy. Některé činnosti můžete přece úspěšně delegovat na ostatní a trochu si od přepracovanosti ulevit.

Váhy  

Vyzařujete pohodu, což se vám vrací plnými doušky. Vaši nejbližší i přátelé si užívají vaši společnost a cítíte pouze samé pozitivní pocity – sounáležitost, spřízněnost, sympatie a lásku. Je to krásné období, nekažte si je svou tendencí poroučet.

Štír     

Nechce se vám dnes s nikým komunikovat a děláte dobře, protože nejste v nejlepší formě. Bohužel, stále vás někdo o něco žádá a vy musíte prokázat velkou míru trpělivosti, abyste vše ustáli. Snažte se také raději vyhnout všem jednáním a prezentacím.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Bude zapotřebí nabídnout ruku ke smíru, protože stále se míjet se zamračeným tvářemi by vám tedy rozhodně štěstí nepřineslo. Ať už za vaše spory mohl kdokoliv z vás, dnes už je to minulost, tak se raději přičiňte, aby se situace dále nevyhrocovala.

Kozoroh         

Pocítíte nervozitu, i když se vám daří. V čem je zakopaný pes? Vaše kreativita a elán vás staví na čelo pracovního kolektivu, ale vám se zdá, že za vámi ostatní příliš zaostávají. Oni pouze nemají tak šťastné období jako vy a vás to znervózňuje.

Vodnář          

Dnes se řiďte jen svou intuicí a dosáhnete mimořádného úspěchu. Všechno vám jde lehce a jakoby mimochodem. Komunikační a obchodní schopnosti máte na maximu a nikdo neodolá vašim argumentům, proto se můžete zaslouženě cítit jako opravdové jedničky.

Ryby  

Sice se vám nechce příliš utrácet, ale existují věci, do nichž se investovat nezdráháte. A zdaleka nemusí jít jen o finančně výhodné objekty, naopak. Investice podle vás musí dávat smysl. Jste nakloněni investovat do dobročinnosti nebo třeba nadace.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.