Ukážu vám p*ro! Partička "závodníků" z D1 drzostí na policii nešetřila

Šílenou jízdu několika sportovních aut ukončili v sobotu dopoledne na D1 dálniční policisté. Těm se podařilo chytit tři řidiče. Podle informací TN.cz se ale "závodu" zúčastnilo nejméně šest aut.

"U řidičky ročník 1996 a dvou řidičů ročníky 1996 a 2002 policisté provedli jak kontrolu dokladů od vozidla, tak i dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní. Policisté pak u všech tří řidičů vyřídili přestupkové jednání, a to jízdu odstavným pruhem blokovou pokutou na místě," informovala v sobotu policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

[chooze:article;value:509616]

Skupinka mladíků si z policistů ale opravdu nic nedělala. "Já vám ukážu péro, pane," zahalekal jeden z nich s cigaretou v puse a začal naznačovat rozepínání poklopce. Právě to vzbudilo mezi ostatními velkou vlnu smíchu a posměšných obličejů. "On si nad tím bude doma honit. Se na něj podívejte, jak se zubí," pokračoval dotyčný dál.

Zběsilou honičku zachytila palubní kamera auta, které jelo po D1. Kromě rychlé jízdy navíc sporťáky podjížděly další vozy odstavným pruhem a šoféři nedodržovali ani vzdálenosti. Policii pak upozornil na situaci řidič, který vše oznámil.

Podívejte se na reportáž z Televizních novin:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.