Horoskop na pondělí 19. června: Hvězdy vnáší napětí do jedné oblasti

Beran

Je neuvěřitelné, jak rychle dokážete vlivem Jupitera v harmonickém sextilu se Saturnem roztočit kola svého výkonu! Kolegům ale velkou radost neděláte. Nasazujete tím laťku podle nich zbytečně vysoko. Navíc nezapomeňte, že pokud přepálíte start, unavíte se!

Býk    

Dobře odvedená práce je vaší základní hnací silou v zaměstnání, pracovití Býci. Dnes si ji užijete, protože vám nechybí elán, vitalita ani intelekt. Navíc, máte-li v práci co do činění s krásou, vůní nebo dalšími příjemnostmi, máte skvělý den.

Blíženci          

Tísnivá finanční situace vás před nedávnem donutila udělat škrty v rozpočtu a slevit z vašich požadavků na životní úroveň. Předsevzetí ke spořivosti však příliš dlouho nevydrželo. Opět se objeví problémy ohledně účtů. Naleznete však rozumné řešení.

Rak    

Předvedete se před svými známými. Téma, na které dnes bude zapředena konverzace, je přímo vaší parketou. I když máte ve zmíněné oblasti široké znalosti, najde se mezi přáteli oponent se silnými argumenty. Diskuze by se mohla zvrhnout v ostrou hádku.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Ráno jste vystřelili jako ze startovních bloků a do oběda strhnete všechny rekordy. Inspirujete svým nadšením své okolí a váš kolektiv by bez vás nebyl ani zdaleka tak výkonným, jakým je. Komunikace je dnes také vaší silnou zbraní, tak ji použijte!

Panna 

Retrográdní Saturn ani Pluto vašim pracovním aktivitám moc nepřejí, milé Panenky. Jste podrážděnější a nemáte moc chuti do práce. Chvílemi pociťujete skoro něco jako nenávist k činnostem, které vás dříve naplňovaly. Vezměte si raději volno!

Váhy  

Můžete mít dnes trochu bojovnější náladu. Hvězdy totiž vnáší napětí do vašeho pracovního kolektivu a vy pocítíte povinnost bránit nespravedlnost a zastat se slabšího. S vaším komunikačním darem se teď můžete stát dokonce i rytířem na bílém koni!

Štír     

Akční hrdina! Tak vás dnes vnímají kolegové i nadřízení a sledují váš zápal s obdivem. Jen u některých kolegyň nebo příbuzných ženského pohlaví by mohlo dojít k nepochopení, nesouladu, nebo dokonce hádce. Ale jak rychle přijde, tak rychle zase odejde.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Začínáte být alergičtí na některé osoby a pociťujete velkou potřebu nezávislosti. Nejvíce vás svazují vaši nadřízení, ale Jupiter v harmonickém sextilu se Saturnem vás nabádá, ať zachováte klid. Není chyba v nich, jen vy teď potřebujete vzlétnout.

Kozoroh         

Vypadá to na zvýšení přítoku penízků na vaše konto! Je to dobrá zpráva a vy si začnete užívat výdobytků své tvrdé práce. Nebojte se udělat si nějakou menší radost. Váš rozpočet to neohrozí, ale vaši psychiku může drobný požitek pozvednout do nebes.

Vodnář          

Král komunikace – nepřezdívají vám tak v práci? Do každého e-mailu umíte přesně formulovat podstatu zprávy, vaše esemesky jsou malá umělecká díla, na sociální sítě se vám stále hlásí noví přátelé! Využijte dnes své schopnosti pro důležitá jednání.

Ryby  

Jako buldok se dnes zakousnete do odložených restů. Z práce půjdete s pocitem vítěze, a svým způsobem zvítězíte dokonce sami nad sebou a svými nedokonalostmi. Jupiter v harmonickém sextilu se Saturnem vás posílí vytrvalostí a trpělivostí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.