Horoskop na neděli 18. června: Novoluní vás chrání, ničeho se nebojte

Beran

O zajímavé zážitky dnes rozhodně nebudete mít nouzi. Přestože jste plánovali strávit den v pohodlí svého domova, vaši přátelé vám k tomu nedají příležitost. Užijete si nezapomenutelnou neděli se svými nejbližšími. Dobrodružství se jistě nevyhnete.

Býk    

Neusínejte čekajíc v koutku na životní příležitost. Dnes musíte jednat rychle a duchapřítomně, jen pak vám hvězdy pomohou v dosažení vašich cílů. A buďte si jistí, že dnes se brána k jednomu z těchto cílů otevírá dokořán! Nepropásněte svou šanci!

Blíženci          

Každý jsme nějaký. Čím déle jste s partnerem ve vztahu, tím více si začínáte všímat jeho nehezkých vlastností, zároveň však stále dokážete ocenit ty dobré. Svou drahou polovičku milujete se vším všudy a její chyby budete brát s velkým nadhledem.

Rak    

Potěší vás pozvání na schůzku s dávnými přáteli. Setkání s lidmi, se kterými jste si bývali velice blízcí, přinese mnohá překvapení. Některá milá, některá však už méně. I tak si však užijete společně strávenou neděli a zavzpomínáte na staré časy.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost! Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Dnes to vypadá na poměrně rušný den! Nejenže budete pořád v pohybu, ale také objevíte něco, co rozhodně musíte mít! Pokud vám to opravdu udělá radost, novoluní v Blížencích vám nákup povoluje. Ale i když si můžete dovolit utrácet, nepřehánějte to!

Panna 

Takových rádců vám dnes přijde sdělit svá moudra, milé Panny! Všichni si myslí, že nejlépe uděláte, když je budete poslouchat. Ale novoluní vás varuje! Měli byste se hlavně držet svého rozumu a dělat si věci podle sebe. Nenechte si radit od každého.

Váhy  

Svého partnera nadevšechno milujete a stejně tak i on vás, občas si od sebe však musíte odpočinout. Budete se cítit značně unavení a rozhodnete se strávit den sami se sebou. Vaše milovaná polovička bude mít pochopení a dopřeje vám potřebný prostor.

Štír     

Díky novoluní v Blížencích jste se uzavřeli do sebe a není pro vás jednoduché pustit si lidi k tělu. Partner si však nezaslouží vaši nedůvěru. Využijete lehkosti, se kterou dnes umíte vyjádřit své city, nebude totiž dlouho trvat. Je to opravdu důležité.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Poslední dobou začínáte ztrácet naději, že kdy naleznete životního partnera. Seznámení s přitažlivou a zajímavou osobou pro vás však bude znamením, že na kapitulaci je ještě příliš brzy! Nemáte co ztratit, proto seberete kuráž a budete iniciativní.

Kozoroh         

Naplánujete si den společně s rodinou. Během týdne jste neměli šanci strávit s nimi mnoho chvil, proto jim to teď vynahradíte a připravíte si pro ně překvapení v podobě pozvání na večeři či do kina. Svým ratolestem připravíte nezapomenutelný den.

Vodnář          

Dnes máte svůj šťastný den! To je den, kdy se můžete pustit do všeho, co chcete. Splňte si také nějaké své přáníčko, na které jste dosud neměli čas nebo odvahu. Novoluní v Blížencích nad vámi rozevírá svá ochranná křídla, tak se ničeho nebojte.

Ryby  

Přemýšlíte nad tím, čím potěšit svého přítele či partnera? Přestanete se pídit po luxusních darech a vyhnete se okázalým gestům. Namísto nich použijete svou fantazii a vymyslíte pro milovanou osobu originální dárek. Osobní maličkost jim udělá radost.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.