Al Pacino se stal v 83 letech opět otcem. Chlapeček dostal oblíbené české jméno

[chooze:gallery;value:31940]

Legendární oscarový herec má už tři děti z předchozích vztahů, dvaadvacetiletá dvojčata Antona a Olivii a o jedenáct let starší dceru Julii Marii, jak upozorňuje portál People.

Teď se Al Pacinovi narodil syn. Podle portálu CNN dostal chlapeček jméno, které je i v Česku velmi oblíbené, a to Roman.

[chooze:article;value:503932]

​Když se zhruba před dvěma týdny poprvé objevily zprávy, že se Al Pacino má stát znovu otcem, jeho neméně slavný přítel Robert De Niro se zaradoval. "Bůh mu žehnej," prohlásil herec, který v květnu sám ve svých 79 letech přivítal na světě dalšího potomka.

Pacino se svou přítelkyní, filmovou producentkou Noor Alfallahovou, tvoří pár od dubna 2022. Jeho partnerka začala plnit titulky bulvárních médií ale už o pět let dříve, když začala chodit s Mickem Jaggerem. Zpěvákovi tou dobou bylo 74 let.

Al Pacino patří k nejslavnějším americkým hercům. Dočkal se hned osmi nominací na Oscara, z čehož jednu proměnil, když si v roce 1992 odnesl ocenění za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli za film Vůně ženy. Nezapomenutelné jsou ale i jeho výkony ve filmu Kmotr nebo Serpico. Pacinovým dosud posledním snímkem byla role ve filmu Gucci z roku 2021.

Al Pacino v jedné z jeho rolí vedle přítele Roberta De Nira:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.