Horoskop na pátek 16. června: Dnes vás čeká zkouška

Beran

Dlouhodobý vztah musí být založen na trvalých hodnotách. Vy jste své partnerství postavili na vzájemném přátelství, důvěře a oddanosti. Přestože se ve vztahu možná objeví trhliny, nemusíte se obávat. Ve zkoušce obstojíte a vyjdete z ní posíleni.

Býk    

Neprocházíte si ideálním obdobím? I když se cítíte pod psa, věřte, že vás v tom nejbližší nenechají. Vždy, když vaši přátelé potřebovali, byli jste jim nablízku. To samé pro vás teď udělají oni. Budete obklopeni lidmi, kterým na vás upřímně záleží.

Blíženci          

Váš milovaný protějšek si prochází komplikovaným obdobím. I když nevíte, co přesně se děje, je důležité, abyste tu byli neustále pro něj. Jediné, co vaše polovička potřebuje, je pocit bezpečí a lásky. Zahrnete ji obojím a dodáte jí kýženou jistotu.

Rak    

Dlouho jste zvažovali, kam vyrazíte na letošní dovolenou? Po diskuzi s partnerem se konečně rozhodnete pro zájezd, který bude vyhovovat oběma. Nebude vám záležet na tom, kam se vydáte. Jediné, co pro vás bude důležité, je přítomnost vaší polovičky.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Jste milovníci zábavy, rození dobrodruzi a života si užíváte plnými doušky. Peníze a majetek jsou pro vás pouhým prostředkem k uspokojení vašich potřeb a rozhodně na sobě ani na ostatních nešetříte. Dnes však partnerovi dokážete, že umíte být šetrní.

Panna 

Milostná schůzka rozptýlí vaše obavy a dodá vám odvahu, abyste se vrhli do nového vztahu. Díky velkému zklamání z předchozího partnerství však budete zpočátku velmi opatrní, což by ve vašem protějšku mohlo vyvolat nejistotu. Vysvětlete mu situaci.

Váhy  

Protivný kolega vás dnes bude celý den chytat za slovo. Vy se však nenecháte vyprovokovat a budete se nadále soustředit na svou práci. Závidí vám vaše úspěchy a snaží se za každou cenu nadřízeným ukázat, že je lepší než vy. Nemusíte však mít obavy.

Štír     

Konflikt, ke kterému dnes vlivem retrográdního Pluta dojde, nebude mít dlouhého trvání. Napětí, které mezi vámi a vaším kolegou panuje, bude díky menšímu sporu rozptýleno. Snažíte se nezatahovat osobní emoce do práce, občas se tomu ale nelze vyhnout.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

V zaměstnání se nebudete schopni soustředit na zadaný úkol. Myšlenky na nadcházející dovolenou vám nedají šanci dokončit rozdělanou práci. Rozhodnete se odložit rozjetý projekt a plně upnete svou pozornost k plánovanému zájezdu. Práce nikam neuteče.

Kozoroh         

Přestože je pro vás zaměstnání důležité, dobře znáte své priority. Kariéru berete se střízlivým nadhledem a jen kvůli úspěchům a lepšímu finančnímu ohodnocení se uhnat nehodláte. Jsou věci, na kterých vám bude záležet mnohem více. Například rodina.

Vodnář          

Pro opačné pohlaví jste velmi přitažliví. Nejenže jste krásní zevně. To, co z vás dělá výjimečného člověka, je vaše osobnost. Otevřenost, upřímnost a zdravé sebevědomí je pro mnohé lidi fascinující. Nebudete se moci rozhodnout mezi dvěma ctiteli.

Ryby  

Partner pro vás bude hrdinou. Nejenže vás vždy vyslechne a stojí za vámi, ať už se děje cokoliv, také vám vždy poskytne dobrou radu a pomoc. Nepříjemná situace, ve které se ocitnete, si vyžaduje pohotové jednání. Můžete se na protějšek spolehnout.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.