Dojemné loučení s rosničkou TV Nova. Myslela jsem, že to neobrečím, řekla

S obrovským pugetem ještě před začátkem Počasí se za celou redakci přišel rozloučit moderátor Štěpán Sokol. "Ať je ta mateřská skutečně mateřská," popřál Simoně.

Rosnička neskrývala radost. "To jsem nečekala. Krásně ta kytka voní. A to jsem si myslela, že to neobrečím," řekla překvapená Simona. Na obrazovky se však půvabná moderátorka plánuje vrátit. "Budu se těšit opět po mateřské dovolené," vzkázala divákům.

[chooze:article;value:494041]

Termín porodu se blondýnce nezadržitelně blíží. Hned po nástupu na mateřskou se Simona chystá stěhovat do rodné Jihlavy. Na miminko se s přítelem Janem Cahou oba velmi těší. Na světě spolu přivítají syna.

To, že bude maminkou, zjistila před pár měsíci necelou hodinu před vysíláním odpolední relace. "Šla jsem vysílat úplně vyjukaná, ale doufám, že to nikdo nepoznal. Pak jsem ještě tři hodiny čekala na večerní zprávy a snažila jsem se to zpracovat," přiznala.

Těhotenství si Simona ale užívá. "Nejnáročnější byly ty první tři měsíce, to bylo skoro jako nonstop kocovina. Zároveň jsme to do třetího měsíce nechtěli nikomu říkat, tak bylo těžké, že mě nikdo nechápal. Teď mám štěstí, že mám celé těhotenství krásné a bezproblémové," pochvalovala si Šimková v pořadu TALK! během rozhovoru.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.