Skandál v rodině slavného herce. Jeho 13letá dcera žádá o zákaz přibližování

Neobvyklý soudní spor má před sebou rodina slavného Ioana Gruffudda. Velšského herce i jeho o dvacet let mladší přítelkyni Biancu Wallaceovou obvinila Gruffuddova dcera z prvního manželství Ella Evansová z domácího násilí.

Ella, které je teprve 13 let, podle portálu Daily Mail tvrdí, že když Gruffudd přivedl Biancu domů poprvé, byla z toho velmi ošklivá hádka. Ella totiž byla proti tomu, aby Gruffudd Biancu vodil do svého bytu, který kromě herce a Elly obývá ještě nejmladší dcera, devítiletá Elsie. Při hádce v zápalu emocí mrštila Ella po otcově přítelkyni jídlem.

Bianca podle Elliny výpovědi následně zareagovala velmi násilně. Dívce, která se snažila z bytu utéct, práskla dveřmi před obličejem tak silně, že ji udeřila do hlavy. Ella si navíc kromě rány od hlavy údajně odnesla z ošklivého sporu ještě modřiny na pažích.

[chooze:article;value:507761]

Před otcem i jeho přítelkyní následně Ella i s mladší sestrou Elsie utekla za svou chůvou Glorií Floresovou. Odtud ji otec Elsiny kamarádky odvezl k matce obou dívek Alici Evansové.

Následně Ella přistoupila k radikálnímu kroku. Požádala soud o zákaz přibližování na 50 metrů pro otce i jeho přítelkyni. Soud má o zákazu rozhodnout 23. června.

Zákaz přibližování by se vztahoval i na mladší Elsie, herec by se navíc nesměl přiblížit k jejich domu, autu ani škole. K ani jedné ze svých dcer by se Gruffudd, známý například z filmů o Fantastické čtyřce, nesměl přiblížit po dobu následujících pěti let. Ella se totiž podle svých vlastních slov obává, že by násilí vůči ní i sestře pokračovalo, píše Mirror.

Vztahy v rodině herce jsou velmi napjaté od loňského roku, kdy se Gruffudd rozvedl s Alicí Evansovou. Exmanželé se nedohodli na tom, kdo se bude o dcery starat. Gruffudd tehdy požadoval střídavou péči s tím, že se Evansová snažila jeho a jeho dcery rozdělit.

Ricky Martin dostal kvůli domácímu násilí zákaz přiblížení. Svou vinu zpěvák odmítl (7/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.