Horoskop na pondělí 12. června: Doma vás čekají bouřlivé debaty, ustupte!

Beran

Dobrá nálada vám dnes rozhodně chybět nebude. Všechno se začíná vyvíjet podle plánů a stres, který vás posledních pár týdnů značně vyčerpával, konečně opadne. Případné milostné avantýry se vám i nadále podaří utajit. Budete si užívat období klidu.

Býk    

Osoba, se kterou jste se před nedávnem setkali, vám nedovolí soustředit se na vaši práci. Nejenže je dotyčný velmi přitažlivý, bude vás fascinovat svou otevřeností a charismatem. Seberete odvahu, a přestože jste většinou pasivní, pozvete jej na schůzku.

Blíženci          

Své zaměstnání milujete a jste mu ochotni věnovat mnoho času i energie. Vaše nadšení do práce a věčný optimismus je pro mnohé kolegy inspirací, mnohým tím však také lezete na nervy. Pochopíte, že ne každý žije prací stejně jako vy. Budete tolerantní.

Rak    

Co se týče osobního života, i nadále se na vás bude usmívat štěstěna. Nový vztah jen a jen vzkvétá! Budete si užívat období zamilovanosti a vzájemného poznávaní. Čím blíže partnera poznáte, tím více si ho začnete cenit. Jste pro sebe jako stvořeni!

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Přestože jste v zaměstnání zavaleni prací, uděláte si čas na nejbližší. Rodina je pro vás prioritou a vycítíte, že vás potřebuje. Poslechnete si, co trápí vaše milované, a poskytnete jim pomoc a útěchu. Jste skvělým partnerem i rodičem, váží si toho.

Panna 

Čeká vás dnes důležitá schůzka či jednání? Máte všechny předpoklady k tomu, abyste zazářili! Jste pracovití, talentovaní a pálí vám to. Jediné, co postrádáte, je dostatek sebevědomí. Věřte sami v sebe a své schopnosti, máte k tomu velmi dobrý důvod.

Váhy  

S partnerem budete vycházet naprosto skvěle. Jediný zádrhel se může objevit v sexuální oblasti. Rozhodně se však nebude jednat o nic neřešitelného! Jde jen o to se svým protějškem mluvit a nebát se i naprosté otevřenosti. Je to jen ku prospěchu věci!

Štír     

Seznámíte se s přáteli své nové lásky. A budete až překvapeni tím, o jak milé a pohodové lidi se jedná! Je velice důležité, že si s nimi budete rozumět, a vy to dobře víte. Koneckonců právě kamarádi nejvíce formují postoje vašeho milovaného partnera!

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Střelec

Dnes přijdou na řadu investice, které jste již dlouho odkládali. Snažte se, abyste se ve svém rozhodování neunáhlili. Jak se často říká, práce kvapná, málo platná. Nechte si čas na rozmyšlenou a v případě nutnosti se neváhejte poradit s odborníky.

Kozoroh         

Vlivem retrográdního Pluta se připravte na bouřlivější rodinnou debatu. Nebudete se moci shodnout na tom, kam letos vyrazíte na dovolenou. Společné plánování vždy vyžaduje kompromisy, proto se nebojte ustoupit ze svých nápadů a vyslechnout i ostatní!

Vodnář          

Finančně na tom budete dobře, není proto třeba se znepokojovat. Vše, co jste si naplánovali, klapne bez problémů. A můžete si být jisti tím, že i kdyby se vyskytly jakékoliv neočekávané výdaje, zvládnete je naprosto bez nesnází. Proto žádné strachy!

Ryby  

V zaměstnání dnes budete fungovat spíše mechanicky. Rozhodně nebudete mít náladu na jakoukoliv přehnanou aktivitu, a co budete moci odložit najindy, odložíte. Je to dáno nejen fyzickým vyčerpáním, ale také tím, že se vám myšlenky honí někde jinde.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.