Pomozte najít malého Pavla a Feruze. Spolu s nimi zmizela i jejich matka

Naléhavý případ řeší od středy policie. Pátrá po pětiletém Pavlovi a dvouletém Feruzovi, kteří zmizeli spolu se svým otcem Pavlem Pytlounem. Ten chlapce po vycházce nevrátil do Dětského azylového centra v Liberci.

Do centra oba chlapce umístil soud. "Jejich styk s rodiči je značně omezen. Starší hoch je autista," vysvětlila mluvčí libereckých policistů Ivana Baláková. Oba chlapce policie hledá v rámci režimu Dítě v ohrožení.

[chooze:article;value:504448]

Starší Pavel je asi 115 centimetrů vysoký, má blonďaté rovné vlasy a modré oči. Mladší Feruz je vysoký zhruba metr a stejně jako jeho bratr má i on blonďaté vlasy a modré oči. Jako zvláštní znamení uvedla policie jizvy na zadní části pravé paže a pravém předloktí.

K chlapcům i jejich otci se údajně připojila také matka dětí Alina Soliuk. "Zdá se, že se všichni čtyři pohybují společně," uvedla Baláková. Policie zveřejnila i její fotografii, upozornila však, že účes a barva vlasů se mohly změnit.

Otec chlapců Pavel Pytloun je rovněž v hledáčku policie. Podle informací vyšetřovatelů má trvalé bydliště ve Starých Křečanech na Děčínsku. "Pokud nám s pátráním můžete pomoci, volejte, prosím, neprodleně linku 158," dodala Baláková.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.