Horoskop na čtvrtek 8. června: Přichází čas změn, ale raději se s někým poraďte

Beran

Někdo si z vás při dnešku bude dělat legraci a vy nebudete právě dvakrát příkladem vyrovnané osobnosti. Nebudete váhat dotyčného poněkud nevybíravě odkázat do patřičných mezí. Výhoda je, že vás nebude otravovat, otázka je, jestli vám to nezavaří jinak.

Býk    

Umíte navázat velmi vřelý vztah prakticky s každým, kdo není nějakým způsobem zablokovaný vůči vašemu kouzlu osobnosti. Zbožňujete ten správný pocit, že jste žádaní, a myšlenka, že vaše přítomnost dělá druhým dobře, vám dělá rovněž dobře na duši.

Blíženci

Nenecháte se při dnešku ničím rozptylovat a s elánem se pouštíte do řešení všech všedních i nevšedních zapeklitostí. Jenom vám bude situaci komplikovat neustávající touha po něčem dobrém na zub. Menší pauza na dobré jídlo by pro vás měla být standardem.

Rak    

Netušíte, proč o vás někdo v okolí šíří nepěkné drby, a budete si celý den lámat hlavu, jak toho dotyčného výtečníka odhalit. Nakonec se vám to povede zcela náhodou a nebudete se stačit divit, kdo se za tím vším skrývá. Stejně tak i jeho vysvětlení.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Mnohdy na pracovišti už i sami rozhodujete o tom, která zakázka se bude dělat přednostně a která se naopak nebude dělat vůbec. Jste potěšeni, že ve vás má vedení takovou důvěru, a v duchu už si plánujete poměrně notný posun na kariérním žebříčku.

Panna 

S některými lidmi ve vašem okolí nic nesvedete po dobrém, ale překvapivě ani po zlém. Proto pokud už jste za nimi vyslali pár nadávek, další dávku lichotek rozhodně nepřidávejte. Mohli byste mít nakonec potíže vy sami, a to vám za to určitě nestojí.

Váhy  

Ve financích si neumíte dát stopku v utrácení. Vyděláváte veliké sumy peněz, avšak všechny je umíte utratit. Často se sice jedná o vynaložení peněz pro investiční účely, avšak vy investujete do uměleckých předmětů, které se vám líbí, ne které vynášejí.

Štír     

Pravděpodobně nyní budete žít z úspor, které jste našetřili v plodnějších časech. To by vám nemuselo tolik vadit, protože v duchu už spřádáte plány, jak si opět přilepšit. Okolí vás sice začíná litovat, ale vy za pasivní maskou už bojujete o zítřek.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Nemáte rádi, když vás někdo okatě přehlíží. A ještě míň, když vás někdo nutí do něčeho, co se vám ani za mák nechce dělat. Dnes bohužel zažijete obojí, takže bude třeba se od samotného rána raději připravit na počínající nepříjemnosti a obalit si nervy.

Kozoroh         

Pokud si nepospíšíte, jistá výhodná nabídka, která vás tolik nadchla minulý týden, by mohla být nenávratně pryč. Znovu všechno zkonzultujte s rodinou a klidně zapojte i přátele. Rozhodně si neodpírejte ten luxus poradit se o plánovaných změnách.

Vodnář          

Netoužíte být sólový hráč, ovšem za poslední dobu jste si zvykli na určitá privilegia a chcete být považováni za jedničku i při dnešním dni. Proto nynější nezájem kolegů, nadřízených a zákazníků snášíte opravdu těžce a přemýšlíte, co s tím udělat.

Ryby  

Vaše finance budou bohužel opět v nedostatku. Budete častěji sváděni ke všelijakým půjčkám. Proto si dejte závazek, že ani v té nejtěžší krizi nenavštívíte lichváře, který půjčuje na úrok. To raději už rozhoďte sítě v oblasti různých výpomocí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.