Tyto značky nesmí chybět v šatníku žádného příznivce streetwearu!

Značka Nike

Značce nesoucí jméno bohyně vítězství se už dlouho daří dobývat streetwear. Mezi výrobky této americké značky, které by neměly chybět v šatníku každého milovníka pouliční módy, patří mikiny Nike. Mezi top klasiku patří pestrobarevná mikina Nike Sportswear Club bez kapuce a s malým logem, stejně jako standardní mikina s kapucí - zde doporučujeme neméně oblíbený model Nike Sportswear Club Fleece. Zajímají vás dámské mikiny Nike? I pro ni můžete zakoupit podobné pánské verze. Trička se také vyplatí pořídit do zásoby jako skvělý stylový základ. Pánská trička Nike a dámská trička Nike, zejména ta s malým logem, budou ideální. Pro městské styly doporučujeme také kalhoty této značky, zejména bavlněné teplákové kalhoty Nike - vybírejte klasické nebo s cargo kapsami.

Značka adidas

Další streetwearová značka, která popularitou a kvalitou výrobků v ničem nezaostává za Nike. Adidas je synonymem německé preciznosti, pevných materiálů a designu, který oceňují streetweaři po celém světě. Které kousky oblečení se značkou adidas se vyplatí koupit? Určitě mikiny adidas pro muže a mikiny adidas pro ženy, zejména modely na zip s kapucí a slavnými třemi pruhy na ramenou, jako je například model Essentials French Terry 3-Stripes pro muže a ženy. A pokud jde o pánská a dámská trička adidas, která se nejlépe hodí pro streetový styl, rozhodně volíme ta s malým logem na hrudi. A co spodní části oblečení od německého giganta? Klasikou pro něj i pro ni jsou černé tepláky adidas se třemi pruhy po stranách. Černé legíny od značky budou skvěle vypadat i v dámských outfitech.

Značka Puma

Puma je největším konkurentem značky adidas a jednou z nejznámějších značek na světě. Ani ve vaší streetwearové stylizaci nesmí chybět oblečení této značky. Obzvlášť úspěšné jsou pro něj navržené modely značky s motivem divoké kočky. Pánské mikiny Puma jsou streewearovou klasikou, a pokud chcete mít ve svém šatníku univerzální model, poohlédněte se po některém z kolekce Elevated. Vybavte se také pánskými tričky Puma - odvažte se a vyberte si z široké nabídky triček značky se zajímavými potisky, jako jsou modely Monogram Graphic nebo Art Graphic.

Značky Fila a Reebok

Nakonec zmíníme dvě značky, které byly nesmírně populární v 80. a 90. letech, pak upadly poněkud v zapomnění, aby se před několika sezónami vrátily do streetwearu s módními trendy minulosti. Ačkoli produkty značky Fila jsou nejlépe spojeny s daddy shoes, má také skvělou nabídku oblečení. Pro městské stylizace doporučujeme zejména pánské a dámské mikiny Fila - zejména ty v kultovních barvách značky. Co se týče dalšího oblečení značky, myslíme si, že každý milovník streetového stylu by měl mít ve svém šatníku tričko Reebok - zejména to se slavným logem.

Máte před sebou nákupy oblečení? Podívejte se na streetwearové oblečení výše zmíněných značek na internetovém obchodě 50 style.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.