Úplněk ve Střelci je mimořádně silný. Játra jsou ohrožená, vynechte alkohol

Úplněk má velmi silnou energii a silně působí na naše emoce a nálady, říká astroložka a numeroložka Hana Černá. "Někdo může mít problém se spánkem, někdo bolesti hlavy a jiní úplněk berou jako magický. Ten červnový bude velmi silně působit na Střelce a Blížence a na lidi, kteří mají ascendent nebo Měsíc v tomto znamení," nastínila.

Červnový úplněk ve Střelci lidem dodá podle ní velkou energii, aktivitu a větší optimismus. "Má vliv na cestování, poznávání nových míst, ale také vzdělávání, hledání dalších cílů a plánování. Budeme více toužit vymanit se ze stereotypu, projeví se touha po nevšedních zážitcích," podotkla astroložka.

​V těchto dnech budete po vzoru znamení Střelce velmi komunikativní a upřímní. Podle Černé byste ale měli být i taktní. "Měli byste být větší diplomaté, vyřčená slova nejdou vzít zpět. V těchto dnech můžete snáz navazovat kontakty, poznávat nové lidi i místa," doporučila s tím, že je vhodné období i pro kontakty se zahraničím.

[chooze:article;value:507118]

Numerologie

Den je pod numerologickým číslem 8, což podle Černé znamená, že jde opět o silný úplněk. "Den může přinést výhru ve hře, finanční zisk i nové příležitosti. Úplněk probouzí také zájem o tajemno a duchovno. K negativním vlastnostem dne patří bezohlednost, prudkost a vznětlivost. Pozor tedy na emoce a různé konflikty a hádky," upozornila.

Podle ní se mohou objevit mírné neshody v rodině. "Ale jinak je to den vhodný k návštěvám u přátel nebo rodinných příslušníků. Úplněk může vyhrotit i pracovní vztahy. Období je však vhodné k žádosti o kvalifikovanou radu nebo pomoc v otázkách spravedlnosti," doplnila numeroložka.

[chooze:article;value:480561]

Zdraví

Ve zdraví jsou podle ní ohrožena zejména játra, pohybové ústrojí, kyčle, kolena, stehna, bederní oblast a žíly. "Nepřetěžujte se při sportu a zbytečně neriskujte. I když vás tento den bude svádět k pohybu, dopřejte si více klidu nebo méně náročnou zátěž. Dlouhé výlety na kole nebo náročnou pěší túru raději přesuňte na jiný den," poradila Černá.

Jídelníček

Ve stravě si můžete prý více dopřát bílkoviny, protože je Střelec jako ohnivé znamení velmi dobře zpracovává. "Spolu se zeleninou si můžete dopřát drůbež, ryby, telecí i zvěřinu. Jezte více ovoce a zeleninu červené barvy (třeba jahody, papriku, ředkvičky), v tuto dobu má více síly než jindy," míní astroložka.

Podle ní byste měli v tyto dny omezit alkohol. "Bude na vás více působit a může napáchat škodu. Hlavně dodržujte pitný režim. Den je vhodný pro půst nebo zeleninový či ovocný den," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.