Herečka Brožová popsala těžké chvíle: Po natáčení Pojišťovny štěstí jsem brečela

Kateřina Brožová má bohaté herecké zkušenosti. Na obrazovkách televize Nova zazářila už před lety rolí Dagmar v seriálu Pojišťovna štěstí. Na natáčení ráda vzpomíná dodnes, zvláště pak na skvělé kolegy.

"Velmi živě si pamatuju, že když jsem tenkrát odjížděla z Příbrami, kde jsme hodně točili, tak jsem se zastavila v lese a brečela jak malá holka," přiznala v pořadu Víkendová Snídaně na televizi Nova. Dost možná to ale nebyly jediné slzy, které herečka během šesti let natáčení seriálu uronila.

Její seriálová role se totiž potýkala s několika nepříjemnými situacemi, které se herečce častokrát odrážely i v osobním životě. "Prožívala jsem rozvod a různé nemoci rodičů," přiznala. "Takže to bylo hodně silné," dodala.

[chooze:article;value:500977]

​Zajímavou roli ztvárňuje nyní i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. "Dostala jsem nádhernou roli Ivety, což je dramatická postava s pohnutým osudem," popsala. Fanoušci už dozajista vědí, že osud Ivetě příliš nepřál.

"Prožila velké trauma a našla cestu, jak vůbec žít a přežít," popsala herečka. Tu ale postava Ivety často nachází v alkoholu, do kterého trochu propadá. "Ale nechte se překvapit," dodala Brožová.

Jak se tedy herečka na komplikovanou roli připravovala? "Je to herecká intuice," tvrdí Brožová. "Něco mám i nakoukáno ze svého okolí, taky jsem potkala alkoholiky," dodává. Role ale prý naštěstí dokáže oddělit od svého života.

V létě je herečku možné vidět kromě televizních obrazovek i na divadelních prknech. V červnu na zámku Kačina či na Kokoříně a v září v Mělníku, kde ztvární roli Elišky Pomořanské v představení Noc na Karlštejně.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.