Horoskop na čtvrtek 1. června: Čeká vás zástup nápadníků

Beran

Do nového vztahu se vrhnete po hlavě a bez rozmýšlení! I když to bude okolí připadat poněkud bláhové, vy moc dobře víte, že je to jediný způsob, jak prožívat lásku. Zároveň si uvědomujete i fakt, že risk nemusí vyjít. Přesto si neúspěch nepřipouštíte.

Býk    

V zaměstnání budete dnes velice populární! A to nejenom díky svým kvalitním a poctivým výkonům, ale především díky svému smyslu pro humor a bystré inteligenci. Svými průpovídkami dokážete každou situaci trefně odhadnout, a pobavit tak své kolegy.

Blíženci         

Potrápí vás nesoustředěnost. Důvodem jsou problémy v osobním životě, především v partnerském vztahu, který nyní prochází obdobím menší krize. Nejistota vám bere energii, proto byste měli situaci rázně vyřešit. Uvidíte, že se odvaha bohatě vyplatí!

Rak    

Obdržíte romantický vzkaz od svého partnera. Jeho náplň se vám trefí do noty, budete proto celý den rozněžnění a nebudete se moci dočkat momentu, kdy svůj protějšek obejmete. Těšte se na příjemný večer plný pohody a také vzájemného rozmazlování.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Sluneční znak z vás činí ctižádostivé šelmičky a v tomto dni je obzvláště znatelná vaše finanční iniciativa. Merkur a odvážný Mars jsou vašimi přáteli, díky nimž řešíte bleskově problémy a penízky se sypou rychleji. Což odpovídá skvěle vašim záměrům.

Panna 

Ve vztahu budete pociťovat nepřekonatelnou jistotu a pocit stálosti. A to dokonce do té míry, že budete mít pocit, že ani nevěra by váš pevný svazek nenarušila. Je to dáno tím, že s partnerem vás k sobě pojí především hluboké, nehynoucí přátelství.

Váhy  

Vaše úspory se překvapivě ztenčí. Situace vás sice nepříjemně zaskočí, nicméně se nakonec se vším vypořádáte celkem bez problémů. Bude to však vyžadovat bystrou mysl, a hlavně rychlé rozhodování. Dnešní den proto nebude patřit k těm nejpohodovějším.

Štír     

Podaří se vám přivydělat si peníze navíc! Bude to příjemné, neboť na tom po finanční stránce nejste zrovna nejlépe. V žádném případě se však nenecháte tlačit do něčeho, co by se vám zdálo až příliš riskantní. Znáte jisté hranice, a to je jenom dobře!

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Své pracovní záměry dotáhnete do úspěšného konce, a to i přesto, že vám budou někteří vaši kolegové nenápadně házet klacky pod nohy. Tím se však rozhodně nenecháte odradit. Naopak, nepřející okolí vás motivuje k těm nejlepším výkonům! Jen tak dál!

Kozoroh         

Budete nuceni změnit své dlouho plánované víkendové plány. I když vás to zpočátku rozhodí, či dokonce naštve, nakonec se s celou situací vypořádáte. Uvidíte, že blížící se víkend se vydaří i přes změnu programu! A bude dokonce lepší, než čekáte!

Vodnář           

Nechtěně se zapletete se zadanou osobou. I když jste se do situace dostali jako slepí k houslím, nyní se vás záležitost týká a musíte se s ní vypořádat. Naštěstí máte dostatek síly a morálky, abyste udělali to nejlepší, co je v danou chvíli možné.

Ryby  

Získáte si sympatie opačného pohlaví! Nejenomže z vás dnes sex-appeal přímo vyzařuje, ale také oplýváte humorem a bystrou, okouzlující inteligencí. To vše z vás učiní klenot v očích ostatních. Můžete se proto těšit na záplavu všemožných nápadníků!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.