Horoskop na středu 31. května: Nic se nemá přehánět

Beran

Budete mít rozpustilou náladu. Přestože práci odvádíte pořádně, postrádáte potřebnou koncentraci a přístup kolegů vám připadá jako přehnaně pečlivý a konzervativní. Poznámky si však necháte pro sebe a nebudete na sebe zbytečně upozorňovat.

Býk    

Nedá se o vás říct, že byste byli právě introverti, ba naopak! Moc dobře víte, jak na sebe strhnout pozornost, a také si to patřičně užíváte. Ve společnosti se stanete středem zájmů, což vám bezesporu zvedne sebevědomí. Nic se však nemá přehánět.

Blíženci          

Přestane vás bavit čekat a změníte svůj pasivní přístup. Osoba, o které už dlouho sníte, nejeví zájem. Nevzdáte se však bez boje a začnete usilovat o pozornost dotyčného. Nenásilnou formou se vám povede získat si přítele a časem možná i něco víc.

Rak    

Mars ve Lvu by vás dnes mohl dostat do komplikovaných milostných i finančních situací. Přestože se stav bude zdát nevyřešitelný, udržíte si chladnou hlavu a požádáte o pomoc někoho z vašich blízkých. Dáte hlavy dohromady a společně najdete východisko.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Vaše společenská a temperamentní povaha se opět ukáže být obrovskou výhodou. V zaměstnání dojde k nepříjemné situaci, kterou zachráníte využitím svých komunikačních schopností a diplomatického talentu. Nadřízenému ukážete, že jste nepostradatelní.

Panna 

Pocit, že se vám jistá osoba vyhýbá, se díky jisté události potvrdí. Napětí mezi vámi a dotyčným je velice nepříjemné, nenecháte to proto jen tak a postavíte se problému čelem. Konverzace, která nebude ani pro jednu stranu příjemná, vyřeší situaci.

Váhy  

Jistá osoba na vás bude působit jako magnet. Jak se však říká, není všechno zlato, co se třpytí. Poté, co dostanete příležitost dotyčného blíže poznat, váš názor se nejspíš rychle změní. Opět se vám potvrdí, že soudit lidi jen podle obalu je nesmysl.

Štír     

Nedávné úspěchy, kterých jste dosáhli v pracovním životě, vám bezesporu přidaly na sebevědomí. Jste se sebou spokojení, což vám dodává vnitřní klid a sebejistotu, která vyzařuje na povrch. Pro opačné pohlaví budete díky svému charisma neodolatelní!

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Seriózností nových kolegů si nebudete zrovna jistí. Vyhnete se proto raději bližšímu kontaktu a osobní informace si necháte pro sebe. Nebudete však zároveň uzavření a dáte jim najevo, že si vaši důvěru mohou časem vysloužit. Opatrnost je na místě.

Kozoroh         

Poslední květnový den nastává vynikající den pro odpočinek. Pracovně jste se v posledních dnech dost hecovali a teď se vám bude dařit vylepšit svou domácnost. Také péče o potomky vám není lhostejná. Jste velice přísní ve výchově, ale oni to oceňují.

Vodnář          

Neustálá touha něco na sobě změnit a vylepšit z vás dělá těžko porazitelnou konkurenci. Jste pracovití a pro své cíle jste ochotní zajít na hranice možností. Je obdivuhodné, jakým způsobem se stavíte k povinnostem a zaměstnání. Dotáhnete to daleko.

Ryby  

Požadavky nadřízeného dnes splníte, jak nejrychleji to bude možné. Zároveň se však vyvarujete nepečlivé práci a zbrklým rozhodnutím. Vaše schopnost rychle a zároveň bezchybně pracovat je opravdu vzácná. Máte ideální předpoklady na vedoucí pozici.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.