Horoskop na pondělí 29. května: Mars a Venuše varují před ztrátou

Beran

Rodina je vaší prioritou a je pro vás nesmírně důležité, abyste jí zajistili spokojený a pohodlný život. Přestože to není jednoduchý úkol, který vás stojí mnoho sil, péči o své nejbližší budete vnímat spíše jako radost než starost. Dočkáte se jejich vděku.

Býk    

Jaro se nám pomalu přesouvá do letního období a vaše vytížení v zaměstnání je maximální. Začnete na sobě pociťovat značnou únavu po mnoha náročných týdnech. Zvolníte pracovní tempo a dopřejete tělu i mysli odpočinek, který už opravdu potřebují.

Blíženci          

K blízkým se začnete chovat mnohem vstřícněji. Donutí vás k tomu vlastní svědomí, které vám našeptává, že vaše chování vůči rodině není úplně férové a přehnaně starostlivé. Proto se rozhodnete zpytovat svědomí a budete se chovat o poznání vřeleji.

Rak    

Dnešek je ideální pro vyřizování veškerých rodinných záležitostí. Ať už se jedná o urovnání sporu mezi nejbližšími, či o pouhou rutinní návštěvu, najdete si čas a popovídáte si s příbuznými. Nepříjemná konverzace, kterou absolvujete, přinese výsledky.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Jistá osoba z vašeho okolí, po které už dlouho pokukujete, vás mile překvapí. Dostanete příležitost sblížit se s dotyčným a poznat člověka, který vám je názorově velmi blízký. Nenecháte si ujít šanci a získáte nového přítele. Časem možná i více.

Panna 

Mars se s Venuší hašteří a upřednostňuje spíše sportovní potřeby či investice do cizokrajných cest. Že byste nejraději dali na radu obou dvou? Je to pravděpodobné. Především v dopoledních hodinách vás může zachvátit nákupní horečka. Opatrně s penězi.

Váhy  

Co se týče větších změn, hvězdy nehlásí žádné převratné události ani případné krize. Snad jenom to, že šéfova autorita pro vás není žádnou posvátnou modlou, což by mohlo přinést menší nedorozumění. Vysvětlete mu, že fetišista nejste ani nehodláte být.

Štír     

Venuše a Merkur stojí při vás a hlídají vás na každém kroku. Nicméně kolem oběda se přece jen můžete vymknout jejich kontrole a zabouřit nezvládnutelným vztekem. Snažte se proto ovládat, všechno má svůj čas a místo. Uvidíte.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Očekávali byste sice trochu víc, vaše finanční ohodnocení však bude jenom průměrné. A to se vám rozhodně líbit nebude! Nemá však cenu, abyste si onou záležitostí lámali hlavu. Důvody, které k ní přispěly, nemůžete ovlivnit. Nenechte se tedy vytočit.

Kozoroh         

Peníze přijdou prostřednictvím práce a talentu. Máte vlivem Venuše důvody k naději, že přijdou vyšší výdělky, než je obvyklé. Četnější jsou také dárky a jiné různé výhody. V této době máte tendenci pracovat na ideálních a kreativních projektech.

Vodnář          

Ve svém oboru se pohybujete už nějaký čas a díky své pracovitosti a houževnatosti se stáváte jedněmi z nejlepších. Situace, která se dnes naskytne, vám umožní upevnit si pracovní pozici. Stáváte se v zaměstnání nepostradatelnými a šéf si to uvědomí.

Ryby  

Dnes se můžete připravit na velice příjemný den, v jehož průběhu načerpáte klid a pohodu potřebnou pro úspěšné zvládnutí pracovního týdne. Zapomenete na všechny starosti minulosti a budete si jednoduše užívat vrcholícího jara a příchodu léta.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.