Horoskop na neděli 28. května: Dnes přijdou dramatické emoce

Beran

Jste v situaci, kdy se neumíte rozhodnout a je třeba hodně tolerance, abyste se svým protějškem – lidově řečeno – nevyrazili dveře. Venuše v Raku vám v lásce přeje, ale spíše v té sexuální. Takže to vypadá, že usmiřovaní stejně proběhne v ložnici.

Býk    

Co se týče zdroje zisku, vesmírní informátoři napovídají, že příznivý vítr může zavanout z uměleckých aktivit. Múzy jsou vám nakloněné, ať už malujete, hrajete, nebo fotíte, přičemž se jako úspěšné období jeví pozdní odpoledne či počátek večera.

Blíženci         

Zatímco jiní dnes budou doslova jako čertík z krabičky, vy v sobě objevíte netušené rezervy, jak zachovat klid a řešit všechno v pohodě. V rodině máte trpělivost učit se s dětmi a v naprostém nadhledu zvládnete i odborně radit partnerovi v jeho oboru.

Rak    

Zamrzí vás, že nejste na předních příčkách zájmu vašeho okolí, zejména blízkých, kteří jsou pro vás důležití. Netrapte se tím, nyní merkurovské a jupiterovské síly nedají vyniknout vašemu stylu. Věnujte se proto práci, větší investice se doporučují.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Budete mít doma plné ruce práce, a i když je neděle, nedá vám to a pustíte se do oprav, které už jste dlouho odkládali a nechcete je nechat na mnohem déle. Přísloví, co můžeš udělat dnes, raději neodkládej na zítřek, na vás prostě bude platit. 

Panna 

Nejraději byste si konečně našli čas na svou lásku, protože jste ji poslední dobou zanedbávali. Diplomaticky řečeno, milostný život šel v poslední době trochu stranou. Bohužel vám Venuše ve Raku stále spíše milostně nepřeje, tak musíte ještě vyčkat.

Váhy  

Retrográdní Pluto není v dobrém postavení, počítejte tak se silně dramatickými emocemi. Raději nikoho nehodnoťte, nebyli byste objektivní. Vaše soudy jsou buďto příliš tvrdé, nebo naopak nemístně obhajující kohokoliv, kdo se jenom trochu snaží. 

Štír     

Zatímco druzí si čas od času nechají líbit i pořádnou hádku, vy raději všechno řešíte diplomaticky. To se vám někdy vyplatí a jindy si vaše okolí dovolí mnohem více než k těm, kteří by je vypoklonkovali bez rukaviček a ještě jim naložili na cestu.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Je čas pro mluvení o svých stinných stránkách a nesplněných slibech z vaší strany. Pokud si uděláte v partnerství čistý stůl, hned se vám bude mnohem lépe hovořit o milostných citech a společně osnovat plány do budoucna. Jinak to mezi vámi bude viset.

Kozoroh         

Jedná se o dny, ve kterých se lehce můžete zamilovat do velice atraktivního protějšku. Bohužel na takovém okouzlení nebude špetka reálné společné budoucnosti. Jste pracovně doceňováni nadřízenými, ale pokud jde o vztahy, tápete jako kdokoliv jiný.

Vodnář           

V průběhu dne se u vás bude dít posun od intuitivního myšlení k čistě racionálnímu. K tomu vás vedlo Slunce v analytickém znamení Blíženců. V lásce jste trochu nejistí ohledně své atraktivnosti, ale to bude trvat jen do té doby, než vás partner neobejme.

Ryby  

Partner bude nespokojen s vývojem vašeho vztahu a na vás bude, abyste mu dokázali, že ve spoustě věcech přehání. Možná je ale chyba ve vás, že berete život příliš vážně a rozumově. Milostně jste stále v období přípravy a zatím žádná sklizeň ovoce.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.