Horoskop na sobotu 27. května: Pluto přináší napětí, Venuše ale přeje sexu

Beran

Máte v hlavě cosi velkého a týká se to zóny cestovního ruchu nebo obchodní sféry. Máte rádi stabilitu a pocit, že se můžete spolehnout na svou peněženku, finanční jistota se umisťuje na prvních příčkách vašeho žebříčku potřeb. Nicméně vesmír vás pravděpodobně zarmoutí.

Býk    

Jste v situaci, kdy potřebujete toleranci ze strany partnera. Venuše v Raku vám v lásce přeje, ale spíše v té sexuální. Komunikace ve vztahu je pro vás obtížná. Učíte se mluvit jiným stylem. Snažte se vyhýbat úřední korespondenci, nebo buďte extra pečliví.

Blíženci          

Vaše vyřídilka je doma i ve společnosti lepší než v první polovině měsíce. Jste schopní s každým se domluvit a každou nesrovnalost vysvětlit. Můžete být na sebe pyšní. Kdyby hledali v nějaké reality show chytrého přítele na telefonu, přihlaste se.

Rak    

Jste skvělí baviči, ale v těchto dnech se vaši přátelé nesmějí vašemu jemnému humoru. Neumí vás docenit a vyhledávají jednodušší zábavu. S tím nic nenaděláte, klidně se jděte bavit s nimi, zažijete zase nějaký nový netradiční zážitek.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Retrográdní Pluto i Mars ve Lvu vytvářejí velice napjaté konstelace. Raději si v domácnosti neplánujte významné zátěžové úkoly, jinak se snadno projeví vaše slabiny. Užívejte si harmonické rodinné prostředí, ničím se netrapte a jen tak vše prožívejte.

Panna 

Umíte se prosadit a prodat své služby, máte radost ze svých výsledků, ale uvědomujete si, že musíte najít rovnováhu mezi prací a osobním životem. To samo o sobě nebude jednoduché a nezvládnete to hned, každopádně je to důležitý úkol pro budoucnost.

Váhy  

Vynikající dny pro lásku. Pokuste se profesně spíše stáhnout a vyšetřit více času pro váš osobní život. Daří se vám v oblasti lásky, vzdělávání, cestování, ale nikoliv v situacích, kdy máte tvrdě a asertivně prosadit své názory. To není nic pro vás.

Štír     

Při dnešku si bedlivě hlídejte, kam budou směřovat vaše myšlenky. Pokud si budete říkat, že se nic nedaří, také by se to mohlo stát brzy pravdou, což byste určitě nechtěli. Mohli byste pak některé své plány rovnou přehodnotit, a navíc zahořknout.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Pravděpodobně vyplavou na povrch slabiny v organizaci rodiny, a tak sjednejte nová pravidla v domácnosti! Pokuste se začlenit více do rodinného života a převzít určitý podíl na některých povinnostech, a to i za cenu toho, že budete mít méně volného času.

Kozoroh         

Dostanete zajímavé pozvání někam, kde jste ještě nebyli, ale velmi by vás lákalo se tam podívat. Zvažte, zda skutečně můžete vyrazit, a nechoďte úplně sami. Ve dvou se to lépe táhne, takže si obstarejte buď garde, nebo aspoň kamarádku či kamaráda.

Vodnář          

Patrně máte dojem, že má partner špatně uspořádaný žebříček životních hodnot. Připadá vám povrchní, rozhazovačný a přelétavý. Podobná kritika je dost ostrá, a pokud se ji rozhodnete sdělit partnerovi do očí, připravte si i pádné argumenty svých slov.

Ryby  

Máte dobré milostné výsledky. Zároveň se umíte dobře prodat, takže vaše drahá polovička bude muset myslet stále jenom na vás. Po finanční stránce jste mnohem zdatnější než na začátku měsíce, protože umíte být více racionální, a tak můžete i rozmazlovat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.