V Tatrách zmizel manželský pár. Hodně štěstí v dalším životě, napsal dětem

Pár pocházející z varšavské čtvrti Mokotov zmizel v pátek večer. Manželé na papírek dvěma synům ve věku 15 a 17 let napsali, že jim přejí hodně štěstí v dalším životě, a odešli, informuje portál Polsat News.

Jakmile chlapci vzkaz našli, kontaktovali příbuzné. A rodina se obrátila na policii.

Vyšetřovatelům se podařilo zjistit, že dvojice se zřejmě skrývá někde v horách. Reportér rozhlasové stanice RMF FM zjistil, že jedna z turistek na pohřešovanou dvojici narazila v pondělí v údolí tatranské Javorinky. Policie z polského Zakopaného později uvedla, že manželé v noci na úterý zřejmě přespali v nedaleké turistické chatě Murowaniec. Místo však opustili dřív, než dorazila policie.

[chooze:article;value:506148]

​Strážci zákona nyní apelují na turisty, aby se ozvali, pokud v posledních dnech na tatranské stezce pohřešovaný pár potkali. Mokotovská policie dále žádá každého, kdo má jakékoliv informace o pobytu hledaných osob, aby též zavolal na číslo 47 72 392 50 nebo 47 72 392 52. Obrátit se lidé mohou také na nejbližší policejní stanici nebo na tísňovou linku 112.

O děti manželů se aktuálně starají příbuzní. Doufají, že Aneta s Adamem se brzy vrátí v pořádku.

Ve středu probíhalo pátrání po pohřešovaném páru po celé Varšavě. Strážníci kontrolovali zahrádky, náměstí, parky a mimo jiné i okolí řeky. Analyzovali také záznamy bezpečnostních kamer z okolí bydliště manželů, údaje o pohřešovaných se dostaly ke všem vyšetřovacím útvarům v Polsku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.