Atrakce se na dovolené prodraží. Expertka poradila, jak získat slevu

​Mezi klasické atrakce, které si Češi užívají na dovolených, patří třeba vodní sporty. "Je ale potřeba zvážit svou fyzickou kondici. Při atrakcích, jako jsou vodní lyže, paragliding, windsurfing, byste měli zvážit, jestli jste dostatečně fyzicky zdatní. To třeba při jízdě 'na banánu' nepotřebujete," upozornila obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Před absolvováním různých adrenalinových aktivit byste si ale měli podle ní ověřit, jestli vaše pojišťovna kryje případnou nehodu. "Může se stát, že tyto adrenalinové aktivity mají pojišťovny zařazené mezi rizikové sporty a vaše pojištění se na ně nemusí vztahovat," varovala.

[chooze:article;value:505190]

​U luxusních hotelových resortů mohou být ceny za atrakce vyšší. "V centrech vodních sportů bych doporučila smlouvat, a to nejen v Turecku, Tunisku, Egyptě či Maroku, ale i třeba v Řecku. Na smlouvání tamní prodejci slyší, když si třeba zakoupíte víc lekcí nebo pořídíte zážitek pro více lidí," zmínila Pátek.

Za zeptání podle ní nic nedáte a můžete na tom ušetřit. "Pokud byste to chtěli častěji, ve více lidech, tak se většinou nějak domluvíte, nebo vám něco jako třeba vodní šlapadla půjčí na delší dobu," uzavřela obchodní ředitelka CK Blue Style.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.