Kuchařová opět promluvila. Naznačila, kdo zveřejnil koníček Brzobohatého

[chooze:gallery;value:31836]

​Úřední rozvod slavného páru Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý je již dávno minulostí. Stále však probíhá církevní anulace, jejíž součástí je i církevní žaloba. Její znění podle Brzobohatého poskytla médiím právě jeho bývalá manželka.

"Je mi velmi trapně z toho, že zhrzenost a z ní pramenící pomstychtivost mé bývalé ženy, Taťány Kuchařové, došla až do tohoto bodu, kdy Taťána poskytla Blesku kompletní znění církevní žaloby, jejíž obsah měl původně zůstat za zavřenými dveřmi Metropolitního církevního soudu," uvedl umělec na svém instagramovém profilu.

Situace nenechala chladnou ani Miss World 2006. "Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného," reagovala Kuchařová v úterním příspěvku. Ve středu se k incidentu vrátila podruhé. "Ještě jednou a naposledy důrazně odmítám, že bych bulváru poskytla natolik citlivou věc, jako je žaloba na anulaci církevního sňatku," tvrdí.

[chooze:article;value:505736]

 "Žalobu jsem podala před více než půl rokem a není jediný důvod, proč bych ji měla zveřejnit právě teď, když věc nebyla dosud projednána. Přesně to ale ve výsledku udělal Ondřej, který otevřeně komentuje osobní věci a detaily žaloby. Pokud byl žalobou konfrontován, jak tvrdí, nebylo přece nic snazšího než říct, že se jedná o soukromou věc, kterou nebude veřejně komentovat a kterou si nepřeje zveřejnit," dodala. "Tohle pokračování 'telenovely Brzobohatý – Kuchařová', jak ho sám nazývá, se nikdy nemuselo veřejně odehrát," přidala Kuchařová.

Brzobohatý v rozhovoru pro Blesk, ve kterém promluvil o obsahu žaloby, hovořil i o své zálibě v kostýmech a drag shows. Na nich vystupuje jako Drag queen Tiffany Ritchbitch. Drag queens se v posledních letech dočkávají stále větší popularity. Muži vystupují ve výrazných ženských kostýmech před publikem. Podle znění církevní žaloby měla Kuchařová strach, že je její tehdejší manžel homosexuál. Drag show přitom často nemají se sexuální orientací umělců co dočinění a cílem jejich vystoupení je boření genderových norem. 

Láska jako z pohádky končí pliváním špíny. Co se pokazilo u Brzobohatých?

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.