Horoskop na středu 24. května: Jste dnes atraktivní a plodní

Beran

Pokud jste se v minulosti s manželkou, případně s manželem, nepohodli, nyní se usmíříte snadno a rychle. Vaše komunikace v práci je ale stále velmi málo diplomatická. Bude třeba naučit se více taktiky správného vyjednávání, jinak se zbytečně šidíte.

Býk    

I když se cítíte totálně zakoukaní do někoho, o kom toho zatím víte jenom málo, bude třeba opatrnosti. Nesvěřujte se úplně se vším a nespěchejte ani na sexuální složku vztahu. Všechno má svůj čas. I manželství se stabilizují, vaše komunikace je jasná.

Blíženci          

Dovolte si větší rozptýlení, nemůžete dělat všechno stále pod tlakem, to pak stejně nebude stát vaše práce za moc. V zaměstnání není vhodné vyřizovat úřední dokumentaci, zejména ne elektronickou poštu. V partnerství jste kritizováni, ale nedáte se.

Rak    

Partner vám bude stále vyčítat, že na něj máte málo času, a vás to bude mrzet. Merkur ale naštěstí přeje komunikaci a vy budete schopní vysvětlit, proč je pro vás zaměstnání nyní tak důležité a na první pohled možná i přednější než čas pro lásku.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

V soukromí vám stále přeje vášnivá Venuše v Raku, snadno se seznamujete, jste atraktivní a plodní. Naštěstí pro vašeho zaměstnavatele mají oba přívlastky více významů, takže atraktivnost využijete při hovorech s klienty a plodnost v tvůrčí činnosti.

Panna 

Vaše drahá polovička vám často vyčítá, že je u vás až na druhé koleji, zatímco vy jste o něco raději s přáteli nežli s ní. To, že nejste tak nadšeni z toho být s partnerem o samotě, se může jevit jenom navenek, vy si naopak vážíte každé chvilky.

Váhy  

Všímáte si všeho, co se děje okolo vás, a ve všem zajímavém si dovedete najít něco pro sebe. Lidé ve vašem okolí vás motivují k přemýšlení a duševně vás značně obohacují. Vy se pak učíte, jak tyto načerpané vědomosti předat zase dále dalším lidem.

Štír     

Zatímco pracovně si můžete výskat, vztahově spíše stále tápete. Chcete mít jinou, možná více dramatickou povahu, ale není dobré stylizovat se do něčeho, co nejste. Raději si v klidu užívejte to, kým jste doopravdy, a objevujte sami sebe krok za krokem.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své tři karty hned teď!

Střelec

Budete sice zabráni do své práce, ale ani ve vztazích nebudete ochuzeni o různé nové podněty. V lásce máte podporu partnera, takže i když budou kolem zuřit různé bouře, vy se budete moci opřít jeden o druhého. Jste také velice láskyplní vůči potomkům.

Kozoroh         

Vynikající dny pro stabilizaci vztahu, jenom to chce tentokrát uchopit za správný konec a nenechat se odradit případnou počáteční partnerovou reakcí. Pokud překlenete prvotní náraz protichůdných názorů, dále už to půjde mnohem lépe rozmotávat.

Vodnář          

Dnes se k vám dostane novinka takového rázu, že budete dobře vědět, že si ji nemůžete nechat jenom pro sebe. Oprášíte svoji intuici a vydáte se ji předat tam, kde jistě dojde ocenění. V soukromí si však dopřáváte klidnější zátočinu, což je jen dobře.

Ryby  

Lákat vás budou jak duševní činnosti, díky kterým si můžete rozšířit obzory, tak činnosti zcela hmotné, díky nimž zase budete moci lépe obstát v našem reálném světě. Obojí proto bude ideální pečlivě vyvážit a tím se udržovat fit v každém věku.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.