Statečnost pod tíhou doby: Začalo natáčení druhé řady seriálu Zlatá labuť

[chooze:gallery;value:31827]

​Na obyvatele Československa naplno doléhá tíha doby. Hrdinové seriálu tak budou muset čelit mnoha situacím, které prověří jejich charakter. "Právě jsme začali natáčet novou sérii, na kterou se diváci mohou těšit po prázdninách. Příběhy Báry, Petra, Ireny, Aleny a všech ostatních postav budou pokračovat pod ještě větším tlakem nacistické okupace," prozrazuje producent seriálu Filip Bobiňski.

Přituhovat začne už v závěru první sezóny. "Nacističtí okupanti začínají více uplatňovat svou sílu na naše postavy. Vše vyvrcholí překvapením, kdy se diváci dozvědí, kdo převezme nadvládu nad naším obchodním domem," prozradil Bobiňski.

[chooze:article;value:504310]

​"Osudů postav našeho seriálu se dotknou konkrétní historické události jako fotbalový zápas Česko versus Německo, vlastenecký pochod na Říp nebo bojkot veřejné dopravy. Nejen rodina Kučerových se ocitne pod obrovským tlakem. Diváci se dozvědí, která z našich postav se ukáže jako charakter a kdo se pod tíhou doby zlomí," podotkla kreativní producentka Klára Follová.

Nová sezóna také nabídne více exteriérových scén. "Ukážeme nová atraktivní prostředí, točit budeme i se zvířaty. Změna čeká i herečky v rolích prodejních asistentek, obléknou totiž nové letní uniformy," slíbila producentka. 

Seriál se dočká posily v režisérském týmu. Vedle Braňa Holička a Bisera Arichteva bude nově Zlatou labuť režírovat Petr Nikolaev. Ten v minulosti stál například za filmy Báječná léta pod psa, Lidice nebo Příběh kmotra. Režíroval také drama Muž, který stál v cestě, které má tento čtvrtek 25. května premiéru. Partnery filmu jsou Voyo a TV Nova.

První sezóna seriálu Zlatá labuť má 21 dílů a poslední epizoda před prázdninami diváky čeká 22. června. Premiérové díly seriálu Zlatá labuť sledujte každý čtvrtek ve 20:20 na TV Nova a v týdenním předstihu na Voyo.

První románky či příchod nacistů do Česka. Seriál Zlatá labuť pokračuje:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.