Horoskop na neděli 21. května: Dnes se na vás usměje štěstí

Beran

Ve věcech milostných budete mít tendenci řešit věci jinak než vaše drahá polovička, ale zase budete natolik chytří, abyste věděli, jak máte argumentovat. Nepřejete si totiž, abyste doma měli tichou domácnost. Jste raději, když všechno klape, jak má.

Býk    

Odvažte se, ač už jste to dlouho nedělali a nenechte nikoho na pochybách, že to stále umíte. V zaměstnání naopak ale nechte řádit ostatní a vy se s kolegy zastavte maximálně na kus řeči. Neděli totiž umíte strávit mnohem líp než jako workoholici. 

Blíženci

Přihrajte někomu z vašich blízkých nějakou zajímavou zakázku, i když bude zpočátku protestovat, že v neděli se prací zabývají jenom workoholici. Jenomže brzy pochopí, že kdo pozdě chodí, sám sobě škodí a hlavně, že štěstí přeje připravenému.    

Rak    

Slunce se dnes přesouvá do Blíženců, takže vás může zajímat někdo z minulosti, kdo pro vás hodně znamenal. Sáhněte tedy po mobilu nebo napište email a domluvte si s ním schůzku. Dnešek je k tomu jako stvořený, tak hoďte obavy na chvíli za hlavu!

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Cestovatelské obzory se před vámi po delší době opět otevřou a vy je rozhodně nebudete chtít zavírat. Jste totiž nadšení z toho, že se někam vydáte a rodinka se nakonec uvolí vás bez úplatků následovat. A pokud není sníh, vyrazte třeba na kole.

Panna 

Pocítíte silnou inspiraci ve vašich projektech, které už nějaký čas odpočívají na dně šuplíku, což je určitě škoda. Je na čase je znovu oprášit a pustit se do jejich realizace, protože máte ideální podmínky. Navíc je neděle, nechvátáte nikam. 

Váhy  

Nezůstávejte dnes pomyslně řečeno ve své noře, ale snažte se obklopit lidmi, kteří vám mohou být v něčem nápomocni. Dělat všechno sami sice také lze, ovšem bude vás to stát mnohem více energie a úsilí. Znáte synergetický efekt? Jeden a jeden jsou tři.

Štír     

Slunce, které dnes vstupuje do Blíženců, prozrazuje, že vaše schopnosti jsou teď více uznávány a ceněny. Lze počítat s úsměvem štěstěny, která se na vás culí. V éteru je možnost přínosné cesty a také tendence ke smyslnému milostnému prožitku. Budete spokojení!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Půjde na vás mírná ponorková nemoc, a to nejenom na pracovišti, respektive v souvislosti s přemítáním o své pracovní pozici, kolektivu i úkolech, stejně jako doma. Doma budete nejvíc litovat, že ten domov není na kolečkách a nemůžete se vydat pryč.

Kozoroh         

Ačkoliv se vám to bude zdát neuvěřitelné, jste velmi blízko toho, abyste si splnili nějaký velký sen, ať už to je sen v profesní oblasti, nebo se týká vašeho rodinného zázemí či vaší nové lásky. Tak dejte věcem volný průběh, všechno vyjde skvěle.

Vodnář          

Odpočinete si dnes v náručí své lásky. A budete to potřebovat, protože vás budou frustrovat myšlenky na vaše zaměstnání, které budete chtít zkusit změnit. Doma naštěstí poběží všechno jako na drátkách, takže si budete moci dopřávat milostnou medicínu.

Ryby  

Neberte si při dnešku osobně nějaké rodinné spory, a to, že mají vaši blízcí nervy na pochodu, není vaše vina! Nicméně jim můžete zlepšit náladu alespoň něčím dobrý na zub, nebo třeba tím, že je vytáhnete na pořádně dlouho procházku do jarní přírody.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.