Horoskop na sobotu 20. května: Dnes potřebujete změnu

Beran

Vaše v určitých směrech křečkové metody se ukáží jako velmi prozíravé, protože zatímco většina lidí ve vašem okolí by nejraději vyhlásila sbírku a vedle sebe položila klobouk. Vy máte zatím stále železné rezervy a víte, kam můžete sáhnout.  

Býk    

Pokud máte dobrou náladu, dovedete se bavit opravdu s každým. Jenom se nesmíte nechat ovládnout neblaze negativní náladou, která pak z vás, jindy docela klidných tahounů, udělá nebezpečné útočníky, kteří dovedou nakládat se slovy jako s kameny.   

Blíženci          

Přestože jste obvykle citlivě založení a nebaví vás své city schovávat pod maskou, najdou se i takové situace, kde nechybí vaše tajné vlohy pro komediální um. Právě dnes si budete moci jednu takovou situaci vyzkoušet a obstojíte v ní vskutku se ctí.

Rak    

Podaří se vám najít dlouho hledanou rovnováhu mezi svým pracovním a milostným životem, a aby do třetice nezahálel ani život rodinný, oslavíte své dnešní nové kroky právě se svými blízkými. Ti ocení, že jste, jací jste, a budou vám šťastnou oporou. 

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Jak je to dnes s láskou? Venuše, královna citů a krásna, vám garantuje, že vás jarní sluníčko hezky pomazlí a budete se cítit jako v pohádce. Úsměv, laskavost a srdce na dlani – to jsou vaše triumfy! Pozor však na různá zbrklá rozhodnutí!

Panna 

S některými příbuznými budete mít dnes potíže, vy jste totiž každým coulem perfekcionisté a těžce nesete všechno, co narušuje váš pocit harmonie, zatímco někteří vaši příbuzní mají na všechno úplně jiné mety. Bude třeba zachovat si chladnou hlavu.

Váhy  

Tajemství kohosi z vašeho okolí vás bude přitahovat jako magnet, jenom si dejte pozor, abyste se nepřiblížili příliš blízko a pak se obtížně vzdalovali. Nikdo nemá rád, když za ním druhý tiše pochoduje. Jednejte na rovinu, máte-li odvahu poslouchat.

Štír     

Některé vaše dobře míněné poznámky by mohly být špatně pochopeny, tak si dejte pozor na to, co komu říkáte. Zvláště starší ročníky by dnes mohly být citlivější na každé slovo. Naopak s lehkým humorem na neutrální téma budete mít úspěch větší.   

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Při dnešku začne růst vaše osobní síla, což vám od odpoledních hodin potvrzuje Mars vstupující do spřízněného znamení Lva. Hodně štěstí! Můžete se vrhnout i do projektů, které jste si ještě před nedávnem rozmýšleli a dělaly vám starosti prezentace.

Kozoroh         

Nebude vás bavit nic, co zavání nudou a pasivitou. Potřebujete dnes změnu, která bude zcela mimo kolotoč vašich povinností, a to ať již ty povinnosti děláte relativně rádi, či neradi. Každopádně dnes potřebujete něco úplně jiného, tak si to dopřejte.

Vodnář          

Budete se trochu zmítat ve svých pocitech, které budou jednou hlásit zcela dobrou náladu na palubě a jindy zase velký propad dolů. K večeru byste ovšem měli mít svou náladovost již pod kontrolou a v klidu si vychutnávat soukromé chvilky u televize.

Ryby  

Dnes máte jako obvykle svou hlavu, jenom myslete na to, že i vaši blízcí mají své názory, ze kterých neradi ustupují. Dohodnout kompromis není prohra, ale spíše taktický nástroj, jak nemít při začátku víkendu hned tichou domácnost, což nechcete.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.