Velké změny po Výměně: Vláďa a Vasil se vzali a zmizeli

Lucce a Mírovi se Výměna líbila. "Výměna nadmíru splnila má očekávání, byla jsem spokojená. Uvědomila jsem si, že děti jsou pro mě důležité a život bez nich by mě tolik nebavil, jinak nic měnit nechci," prohlásila Lucka mezi osmi očima. Na tom se i s partnerem shodli. 

Míra ještě zavzpomínal na největší šok, který mu účast v reality show připravila. Nečekal totiž, že s ním bude deset dní místo náhradní manželky bydlet náhradní manžel Vláďa. "Já jsem měl v tu chvíli nějaké zatmění. Stál jsem, jenom jsem koukal a mozek mi vypnul. Jak jsme se představili, ten moment se rozplynul a pak už to šlo v pohodě," řekl s úsměvem.

[chooze:article;value:504791]

​Mezi osmi očima proběhla také jedna dojemná scéna, která dostala všechny čtyři účastníky Výměny. Vasil a Vláďa byli totiž už skoro rok zasnoubení, Vasil ale pořád neměl od Vládi prstýnek. Ten mu ho nasadil právě ve Výměně, a ostatní tak neskrývali slzy dojetí. 

Páry se pořád ještě vídají, od Výměny se potkaly už asi třikrát. Lucka navíc prozradila, že Vláďa a Vasil udělali razantní životní změny. "Povídáme si, píšeme si. U nich už došlo na svatbu a právě se odstěhovali do Anglie," zmínila Lucka.

[chooze:article;value:503965]

​Na konci Výměny Lucka slíbila Mírovi, že k němu bude více kontaktní. Nakonec ale po Výměně zjistila, že to jde proti její povaze. "To se nezměnilo, já jsem prostě taková," řekla s tím, že už prostě jiná nebude.

U Lucky a Míry k žádným velkým změnám nedošlo. Výměnu by si ale klidně střihli znovu. "Museli bychom ale mít stejné štěstí jako posledně," říká Lucka. S tím ale nesouhlasí Míra. "Já bych to chtěl zažít znovu, ale víc akční. Chtěl bych zažít i drama, tohle bylo v pohodě, nic se nedělo," uzavřel.

Vláďa popsal své psychické problémy. Podívejte se na velké přiznání:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.