Survivor 2023 má svého vítěze. Výhra mu pomůže postavit se na nohy

Vítězem Survivoru Česko & Slovensko 2023 se po 74 dnech stal nakonec Tomáš Weimann. "Nemůžu vůbec mluvit," řekl Tomáš se slzami v očích po vyhlášení výsledků. "Splnil jsem si svůj sen, jsem šťastný za to, co jsem dokázal," doplnil pak pro TN.cz.  

Tomáš získal kromě titulu také 2,5 milionu korun. "Od začátku jsem věděl, co udělám s výhrou. Do Survivoru jsem šel i kvůli penězům. Posledních pár let jsem měl finanční problémy, výhra mi pomůže postavit se zpátky na nohy a žít víc v klidu. Zaplatím nějaké dluhy, které se mi za poslední roky nakupily," prozradil Weimann.

[chooze:article;value:504741]

Těsně před branami velkého finále zůstala stát herečka Karolína Krézlová. Té se nepodařilo dostat z klece dříve než Tomášovi a Martinovi. Po vyčerpávajícím hodinovém souboji se tak herečka stala poslední členkou poroty.

​"Jsem strašně ráda, že jsem se dostala takhle daleko. Vůbec jsem to nečekala. I když je to třetí místo, jsem na něj hrozně pyšná. Bylo mi ctí," zněla její poslední slova ve hře.

[chooze:article;value:504857]

​Tomáše a Martina pak čekala klání o tu největší odměnu, o kterou se v Survivoru dá vůbec hrát, a to o hlasy na kmenové radě. V prvním zvítězil Tomáš, který v rekordním čase vyřešil složitou skládačku a získal tak pro sebe první hlas do finále. Ve druhém souboji oproti tomu dominoval Martin, kterému se podařilo rychleji rozdělat oheň. Jejich hlasy do finále se tak vyrovnaly.

V samotném finále pak oba hráči měli možnost přesvědčit porotce o své hře a o tom, proč by měli dát hlas právě jim. Tomáš nad Martinem zvítězil o jeden jediný.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.