Horoskop na čtvrtek 18. května: Dnešní den přináší komplikace

Beran

Nejpřínosnější částí dne se dnes jeví dopoledne, nicméně ani konec dne v žádném případě nepokulhává. Od oběda je vaše mysl v neustálé činnosti, skvělé nápady se jenom hrnou a převtělují se ve tvůrčí činnosti. Mnoho štěstí v zahájení nových projektů!

Býk    

V průběhu dne se Jupiter dostává do napěťové kvadratury s Plutem, ale i přesto vám umožní například nalezení dokumentů s údaji, které už dlouho postrádáte. Zároveň žádá, abyste kontrolovali pracovní reference a snažili se číst mezi řádky. Pak bude vše v pohodě.

Blíženci          

Neuskutečněná smlouva nebo rozepře se šéfem nejsou v této době ničím mimořádným. Ale pamatujte, ve finále bude vše v pořádku. Jde jenom o to se toho finále dočkat bez návrhu vyhazovu, protože to by nebyla dobrá tečka za dnem. Opakujte si raději, že vše je OK.

Rak    

Žně máte zejména vy, kteří jste nějak spojeni s uměním či filozofií nebo psychologií. Energie inspirující k tvorbě na vás přímo prší! Pokud v tomto dni skládáte nějakou zkoušku, můžete si mnout ruce, protože vaše hlavička je v právě bezvadné formě.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Mnozí při dnešku překvapivě také nebudete muset platit daně, které jste předpokládali. Je to zákon dávání a braní a vy dáváte příspěvky na charitu. Milí Lvíčci, na závěr je tu však ještě varování. Držte na uzdě svou touhu po moci, ta by ztroskotala.

Panna 

Jupiter se dostává do napěťové kvadratury s Plutem, což pro vás může signalizovat nějaké zákulisní finanční machinace. Mohli byste se dostat do nečistých obchodních praktik. Naštěstí máte nyní silnou intuici, což může být vaší nejsilnější zbraní.

Váhy  

Dnes máte obecně potíže s týmovou prací. Na druhou stranu jsou zdůrazněni partneři, kteří mohou být užiteční. Jejich odborné schopnosti vám pomohou načrtnout další strategii. Mnoho štěstí v této významné skice! Ani v lásce nejste dnes ochuzeni.

Štír     

Ve společnosti můžete zazářit jako Měsíc na noční obloze, získáte sympatii a přínosné kontakty. Estetika a kreativní vyjádření jsou vaší silnou doménou, myšlenky jsou citově zabarveny - dostáváte příležitost rozhýbat své tvůrčí svaly! Tak jen naplno.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Jste dochvilní, elegantní a uhlazení, tudíž máte esa v rukávu na to, abyste okouzlili svého budoucího šéfa. Pracovní pohovor kolem čaje o páté by mohl být kýženou trefou. Taktéž cesty, které vám přinášejí poznání, mohou znamenat předzvěst velkého úspěchu.

Kozoroh         

Peníze číhají hlavně z nějakého zábavného odvětví a činností spojených se soutěživou hravostí a koníčky. Tak se jich hlavně nelekněte. Že by u vás mohlo jít i o tip na koníčka dostihového? Poslechněte Saturna, který říká, že až přijde váš čas, tak přijde.

Vodnář          

Rodina bude hrdá na vaše úspěchy. Vaši blízcí se budou právem dmout pýchou, když uvidí, jak se vám daří. Vy však zůstanete nohama na zemi a nenecháte se omámit pochlebováním ostatních. Vaše skromnost je obdivuhodná. Vy však víte, že máte rezervy.

Ryby  

Nyní můžete uspět lépe než kdykoliv jindy v práci i v lásce! Nesnažte se však plavat proti proudu a vyhýbejte se ukvapeným rozhodnutím, Jupiter v napěťové kvadratuře s Plutem je v tomto směru pokušitelem. Zejména kolem ranních hodin by vás mohl překvapit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.