Horoskop na středu 17. května: V práci to bude jiskřit, pozor na hádky!

Beran

Dnes dostanete velkou chuť experimentovat, a pokusíte se tedy o nějaký kulinářský výtvor. I když se zpočátku setkáte s menšími nesnázemi, nenecháte se jimi odradit. Výsledek nakonec sice nebude úplně podle vašich představ, okolí však bude nadšené.

Býk    

Právní záležitost nebo otázky ohledně dědictví se konečně vyjasní. Však jste na rozlousknutí čekali už nějakou dobu. Naštěstí se věci dají do pohybu, a to k vašemu prospěchu. Nezapomeňte na všechny náležitosti. Raději postup několikrát zkontrolujte.

Blíženci          

Dnes si dejte pozor na svoji roztěkanost, lehce byste se mohli dopustit několika administrativních chyb. Nešlo by sice o žádnou katastrofu, přesto byste si tak zbytečně znepříjemnili jinak celkem pohodový den. Proto se soustřeďte více než kdy jindy!

Rak    

Zřejmě vám bude při dnešku nabídnuta nějaká delší pracovní cesta, což pro vás ponese značný prospěch. Zde mají ale Mars s Venuší malou připomínku – nespojujte kariéru s romancí, byl by to knock-out do vaší jinak dobře rozehrané firemní partie.   

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Od ranních hodin prožíváte hlubší uvědomění si své existence a dostáváte nepotlačitelnou chuť eliminovat z ní veškerý balast. Nastavujete novou optiku pro pohled na pracovní záležitosti, bravo! Navíc dovedete k tomuto přístupu inspirovat i další lidi.

Panna 

V této době se začne více dařit těm z vás, kdo pracují s dokumenty a písemnostmi, tedy učitelům, pracovníkům telefonních ústředen nebo například majitelům knihkupectví. Vesmírná paluba je pak připravena ve váš prospěch, tak račte s klidem nastoupit!

Váhy  

Od ranních hodin jste díky Venuši v Raku zvýšeně pracovití a z kolegů, kteří vás zatěžují zbytečnými nesmysly, jste pořádně otrávení. Zde to může zajiskřit napětím, ale bude to chtít rozumný přístup. Hádky vás budou od práce odvádět. Doma si odpočinete.

Štír     

Milí Štíři, jak se zdá, máte všechna plus, abyste dosáhli úspěchu. Zajímavé pro vás může z tohoto hlediska být období kolem poledne, kdy může zaklepat na dveře pracovní změna přinášející vyšší příjem. Oslavte to s vaším protějškem či rodinou. 

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Přijde vám, že se v jisté záležitosti chováte jako slon v porcelánu. Buďte také opatrní u některých ručních prací. Vaše mysl teď reaguje pomaleji a hrozí zde úraz z nepozornosti. Inu, nic moc, ale nevěšte hlavu, od večerních hodin se už karta otáčí.

Kozoroh         

Hlavně v ranních hodinách bude mít vaše mozkovna na pilno. Zvažujete vyšší studium a přemýšlíte o oboru? Obchodní akademie je dobrou volbou, takže hurá do toho! Zasejte semínko, ze kterého vyroste košatý strom úspěchu.

Vodnář          

Postavení rozmarné Venuše ve znamení Raka ukazuje váš sklon k požitkářství. Taktéž ale naznačuje, že není vhodná doba na vyhazování peněz, takže vezměte rozum do hrsti a pro jednou si odřekněte některé věci, na které jste si brousili zuby.

Ryby  

Zachvátí vás nákupní horečka, je však nutné jednat s rozmyslem. A rada, která nic nestojí – pokud se někteří z vás upínají na vidinu rychle vydělat miliony, je dobré přibrzdit. Velká dravost je v této době na škodu, vaše snažení převrátí v nicotu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.