Horoskop na neděli 14. května: Otevřete se dnes všemu novému

Beran

Smyslná Venuše se do večerních hodin ukazuje v tom nejlepším světle! Pokud máte v úmyslu svůj zisk ze společenských styků ještě více podpořit, soustřeďte se na ta místa, kde to žije. Víte, že je v nich zakódováno štěstí pro spekulace, které potřebujete.

Býk    

Jste expanzivními degustátory smyslových i fyzických požitků. Merkur ve znamení Býka si taktéž zakládá na své důležitosti, a to věru záslužně. Dopřává vám prostředky, abyste si mohli všechny tyto pochoutky života dopřát. Tak se otevřete všemu novému.

Blíženci

Nebojte se investovat do módních doplňků, oblečení či kosmetických salonů. Pravděpodobně vás lákají i věci pro vlastní potěšení, proč si je odpírat? Pokud příliš nepřeháníte, jak podotýká Jupiter, máte k tomu svolení. Jen se nedostat do dluhů.

Rak    

Slunce, Merkur a Venuše oznamují, že od teď nesete zodpovědnost za své vlastní štěstí! Laskavé Venušiny paprsky vás hodlají zahřívat příjemnostmi všeho druhu. Proto počítejte s většími porcemi lásky a s tím, že silná osudovost mezi vámi bude.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Toužíte po domku nebo větším bytě? Pokud realizaci tohoto plánu trochu odložíte, jedině tím vyzískáte. Nerozumným finančním šarádám se vyhněte, hlavně v ranních hodinách. Také si zaměřte mušku do oblasti rodinných vztahů, tam něco totiž mírně skřípe.

Panna 

Nepodceňujte nové lidi, protože s sebou nesou mnohé šťastné možnosti! Novou blahodárnou zónou je studium a váš duchovní posun. Vyšší vzdělání, kurzy, semináře, metafyzika, filozofie – to všechno je trefa do černého a vy můžete získat nový směr.

Váhy  

Dárečky pro potěšení jsou příjemným oživením. Že byste rádi zosnovali i brzký výlet? Hlavně dlouho neváhejte, sbalte batoh a společně vzhůru na venkov! Pokud toužíte po něčem různorodějším, není problém, získáte doma snadno podporu, uvidíte.

Štír     

Spiknutí planet ve formě opozice vám komplikuje nejednu situaci, jste více neústupní a pasivní. Lze počítat taktéž s větší nesoustředěností, takže pozor za volantem a při zkouškách. Jak tuto přechodnou nepřízeň hvězd zmírnit? Dobrou náladou a úsměvem.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá? Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Budete chtít pustit korunu do lákavého dobrodružství. Hvězdy tedy radí, abyste zejména kolem odpoledních hodin raději sáhli po četbě či jiném intelektuálním vyžití a nechodili nikam, kde to zavání finančním pohybem, mohli byste totiž více prodělat.

Kozoroh         

Užijte si naplno především odpoledních hodin, než na vás půjde zase ustaranější období. Co se týče vlivu agresivní květnové kvadratury Jupitera a Pluta, její pozice zdůrazňuje vaše praktické ctnosti, ale také hrozí velké ztráty peněz. Tak pozor na to!

Vodnář          

Nechte si plány na kariérní posuny na konec dne, respektive klidně až na den další. V té době se mnohem snadněji domluvíte na realizaci svého plánu a štědrá Venuše navíc požehná nákupům, které vás dělají šťastnými a spokojenými. Nyní jen odpočívejte!

Ryby  

Saturn zakotvený ve vašem znamení se sice snaží střežit kasu, nicméně jeho napadení Neptunem, který je taky v Rybách, zavání nesmyslným utrácením. Jakmile kolem odpoledne narušíte rozpočet, může jít do tuhého a vy byste mohli dělat dluhy.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.