Tohle se neměl nikdo dozvědět. Kate odečetli ze rtů, co říkala Williamovi

[chooze:gallery;value:31544]

Princezna z Walesu Kate a její manžel princ William si při příjezdu do Westminsterského opatství vyměnili pár slov. Odborník na čtení ze rtů, kterého citoval deník Mirror, teď odhalil, co si královský pár řekl.

Zveřejnění Katiny poznámky poukazuje nejen na její starostlivost, ale i na nervozitu, kterou pár před ceremonií pravděpodobně cítil. "Pozor na šaty," řekla Kate Williamovi předtím, než společně vstoupili do Westminsterského opatství. "Neboj se. Držím je," odpověděl jí sebejistě William.

Možná právě Katina péče byla i jedním z důvodů, proč se pár se svými dětmi lehce zdržel a nechal krále před korunovací čekat. To ho ale mělo podle další odbornice znepokojit. "To je neuvěřitelné. Trvá to tak dlouho," postěžoval si prý král během čekání. "Jsem naštvaný, protože tady sedím a stárnu," dodal.

[chooze:article;value:503944]

Král prý ale sténal i na balkóně Buckinghamského paláce. Jedna věc se mu totiž po celý den korunovace nezamlouvala. "Není to krásné?" řekl původně král. "Jen kdyby dnes nebylo tak mokro," postěžoval si. Královo přání ale vyslyšeno nebylo a přeháňky kazily korunovaci celý den.

I tak ale davy shromážděné pod balkónem krále a Camillu prý dojaly. Korunovaci mělo po celém světě sledovat 18 milionů diváků. Pohřeb zesnulé královny Alžběty II. sledovalo o osm milionů diváků více.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.