Horoskop na pátek 12. května: Vyhněte se dnes románku v práci!

Beran

Venuše ve znamení Raka začíná řádit v plné parádě a roztáčí kola lásky, milostných setkání, roztoužených zpráv i chytlavého flirtování. Konec dne je tedy pro mnohé z vás skutečným rájem. Naopak pro manželské páry mohou vystrčit nos překážky!

Býk    

Procházíte pásmem maximální nezávislosti. Pokud přece jen nejste s něčím ve vašem životě spokojení, změňte to. Chyťte Býka za rohy a postarejte se o své štěstí! Máte na to, abyste si splnili svoje přání a všechno se vám dařilo. Dnešek je ideální.

Blíženci          

Účastníte se různých oslav a vychutnáváte si život v pohodlíčku. Party v kruhu přátel se mohou hromadit kolem pozdních hodin, ale vy víte, že máte další den volno, tak si klidně uděláte túru po oslavách a budete se jenom bavit. Relax potřebujete.

Rak    

Máte rádi, pokud se vám daří a můžete sdílet se svými blízkými pocity i dojmy z života. Dnes vás právě nějaká pozitivní novinka, ze které předpokládáte, že budou mít všichni radost, bude přímo pálit v kapse. Chce to dobré načasování.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Dejte protějšku na vědomí, že vy rozhodně nejste žádná věc, aby si vás někdo přivlastňoval! Vaše komunikace pak může začít stát za starou bačkoru, a to je malér. Nejlepší pro vás bude, když si vysvětlíte pravidla hned na začátku a bude klid.

Panna 

Od odpoledne má hvězdná obloha s největší pravděpodobností za lubem přenést vaše plody snažení do radostného boomu v kariéře. Ruku v ruce s tím jde i finanční prospěch, Jupiter v Beranu není žádný skrblík! Tak otevřete náruč životu a vykročte!

Váhy  

Vy, kteří žijete v manželském vztahu, můžete v tomto období zaznamenat pauzu ve spontánnosti a vzájemné otevřenosti. Také se může vynořit některý z příbuzných a zasít do vašeho vztahu konfliktní semínko. Buďte proto opatrní na různé svěřování.

Štír     

Proti vám kormidluje Venuše, přičemž se loďka citů může otřást a hrozit převržením. Jste konfrontováni se záchvaty žárlivosti a prvky sobectví, také s láskou, která je zaměňována s touhou po majetku. Budete muset být velmi obezřetní vůči vlivu okolí.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá? Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Měli byste se v tomto období vyhýbat románkům na pracovišti nebo na firemních večírcích. Naopak více štěstí číhá při pobytu souvisejícím s péčí o tělo nebo při cestování, a to výrazně v dopoledních hodinách, kdy budete příkladně nabití vášnivou energií.

Kozoroh         

Zjišťujete, že mnoho vašich žádostí či myšlenek, které byly v minulosti ignorovány, nebo dokonce odmítnuty, se najednou dočkávají přijetí. Především v posledních hodinách dne se vaše prosperita jeví jako markantní. Tak si užívejte toho plynutí.

Vodnář          

Pozor, od rána je hlášena změna ve vašem vztahu! Nastává období líbánek a všechno vypadá, jakoby Afrodita, bohyně lásky, najednou mávla kouzelným proutkem. Lichotky, komplimenty a obdivné pohledy jsou na denním menu a protějšek je doslova k pomazlení.

Ryby  

Ve době mezi snídaní a obědem jste na věci lásky hodně citliví a harmonie s vaším miláčkem na vás působí jako sladce opojný elixír. U vás, kteří jste nezadaní, může přitažlivost sehrát klíčovou roli v seznámení. Budete si připadat více sami sebou.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.