V 79 letech je De Niro opět otcem. Kdo je matka jeho posledního potomka, neřekl

Hollywoodský drsňák Robert De Niro oslaví letos v srpnu neuvěřitelných 80 let. Životní elán mu ale očividně nechybí. V rozhovoru pro ET Canada se totiž pochlubil, že se mu narodil už sedmý potomek. "Nedávno se mi narodilo dítě," nechal se slyšet.

Kdo je matkou novorozeného potomka, ale neprozradil. Podle deníku Daily Mail by jí však mohla být instruktorka bojových umění Tiffany Chenová, se kterou se měl setkat na natáčení před dvěma lety. Vloni v létě je totiž fotografové zachytili, jak se drží za ruce. Letos v březnu se pak zdálo, že pod volným svetrem skrývá těhotenské bříško.

[chooze:gallery;value:31613]

Z prvního manželství má De Nitro dvě děti. Dernu adoptoval v roce 1976 a ještě v tom samém roce se mu s Diahnne Abbottovou narodil syn Raphael. V roce 1995 pak s přítelkyní Toukie Smithovou zplodil dvojčata Aarona a Juliana. S manželkou Grace Hightower, se kterou se rozešli před pěti lety, pak má syna Eliota a dceru Helen Grace. Věkový rozdíl mezi nejstarším a nejmladším potomkem je 51 let.

[chooze:article;value:503752]

Velmi aktivní je ve svém pokročilém věku De Niro i před kamerami. Jak připomíná Guaridan, jen za posledních 10 let natočil 19 filmů. Inu, děti nejsou úplně levná záležitost, a i hvězdný otec se tak kvůli nim musí umět otáčet. Zvlášť, když jich má tolik.

Roberta De Nira málem okradla recidivistka. Snažila se ukrást dárky (12/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.