Kate prozradila sladkou přezdívku nezbedného prince Louise

[chooze:gallery;value:31582]

​​Britská královská rodina má v posledních dnech nabitý program. Po sobotní korunovaci následoval nedělní koncert a v pondělí se princ William s manželkou Kate a dětmi Georgem (9), Charlottou (8) a Louisem (5) zúčastnili charitativního opékání u skautské chaty v anglickém městě Slough.

Rodinka si mimo jiné společně užívala opékání sladkých bonbónů marshmallow, které jsou ve Velké Británii hodně oblíbené. Nejmladšímu synovi přitom pomáhala jeho maminka Kate a veřejnost se během toho dozvěděla, jakou má malý princ doma přezdívku, uvedl britský deník The Sun. "Dej to do ohně," radila totiž princezna z Walesu chlapečkovi a doplnila to oslovením Lou-bugs. Doslovný překlad do češtiny tohoto milého označení zní Lou-broučku. Královští fanoušci jsou z přezdívky nadšení, označují ji jako rozkošnou a roztomilou.

[chooze:article;value:503567]

​Během charitativní akce si chlapeček vyzkoušel také řídit s tatínkem bagr nebo vozit kolečko. To vše v rámci mimořádného státního svátku, který byl vyhlášen u příležitosti korunovace Karla III.

Malý princ Louis je mezi Brity hodně oblíbený. Získal si je svou veselou náladou, kterou neztratil ani během sobotní královské korunovace. Spolu se svými sourozenci se během ceremoniálu sice snažil chovat vzorně, ale předvedl také pár rošťáren. Občas to ujelo i jeho bratru Georgeovi, fotky jejich lumpáren najdete v tomto článku

Louisovi je pouhých pět let, a tak není divu, že se nezúčastnil nedělního koncertu na počest krále Karla III. William a Kate tam ale vzali starší potomky, kteří to pořádně rozjeli. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.