Horoskop na středu 10. května: Agresivní konstelace vám dnes zavaří

Beran

Prioritou na delší čas je získání plnohodnotného domova a jistoty v soužití, na tom je třeba pracovat. Kolem poledních hodin přicházejí impulsy, kdy si to uvědomujete. Buďte proto tvůrčí i v těchto oblastech, přestože v zaměstnání vám to jde samo.

Býk    

Svůj vysněný protějšek máte šanci potkat při provozování svých koníčků, v prostorách spojených se školní výchovou dětí nebo například cestou kolem mateřské školky. Ani nemusíte mít výrazně oči na stopkách, magnety vašich srdcí se samy přitáhnou!

Blíženci          

Favorizováno je období kolem odpolední siesty, tak mějte oči na stopkách! Jakmile vám vstoupí do cesty zejména zrozenec Býka nebo Panny, začne přihořívat. A pokud si potřebujete ověřit jeho vlastnosti v praxi, pozvěte ho třeba někam za sportem a uvidíte.

Rak    

Do lásky se někdy ponoříte až moc! Jakmile dnes zaprská agresivní květnová kvadratura Jupitera a Pluta, nastává hlášení bouře. Nechtěné mračno se stahuje jak nad partnerským vztahem, tak i nad financemi. Budete se muset na pár dní obrnit trpělivostí.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Jste pro druhé velmi přitažliví a silným obdobím je doba okolo poledne, kdy očekávejte erotické zajiskření! Na druhou stranu se však postará o určité komplikace Venuše v Raku, která po vás bude chtít více, než můžete časově zvládnout, zvláště doma.

Panna 

Hvězdy dávají milostnému vztahu vyniknout a číhající láska je už připravena na nástupišti! Vy, kteří žijete v partnerském vztahu, už tolik ustláno na růžích nemáte, protože škádlivý Neptun v Rybách si stále drží svou parketu a zavání to sporem.

Váhy  

Žhavým tématem se při dnešku stává taktéž rodina a kariéra, přičemž jedna i druhá oblast má pro vás velkou důležitost. Před vámi stojí těžký úkol, a to uspět v obou. To ale vezmete jako příjemnou výzvu, která se dá zvládnout a v níž lze uspět na výbornou.

Štír     

V éteru je nesouhlas, buď z vaší strany, nebo ze strany vašeho partnera, kvůli stykům s akčními přáteli. Naopak příznivým obdobím je pozdní večer, a jelikož máj, lásky čas, stále je – využijte ho proto k intimnějšímu sblížení. Láska si vás žádá plně do služby.

APLIKACE ZDARMA: HODÍME SE K SOBĚ? Je to ten pravý? Je to ta pravá? Ověřte si právě teď, jaké máte šance na trvalou lásku!

Střelec

Co se u vás chystá v lásce? Odpověď by mohla znít, že je to opravdu ve hvězdách, protože záležitosti v lásce se odvíjí od vaší momentální nálady. Chudáčci vaši protějšci jsou tedy odkázáni na to, jak se vyspíte, snažte se o větší empatii!

Kozoroh         

Venuše ve znamení Raka vám pomáhá najít správný směr k porozumění a tomu, abyste neměli v těchto dvou oblastech zbytečné konflikty. Láska se jeví šťastně, což způsobuje přemíru nových zážitků a přináší tím harmonii s milovaným protějškem.

Vodnář          

Co se týče lásky, o romantiku nouzi nemáte – číhá na vás všude, ať už se jedná o milostné dobrodružství na cestách, nebo kancelářský románek. V tomto období zkrátka nesnesete nudu, tak si plnými doušky užívejte vše, co život nabízí! 

Ryby  

Pokud zvažujte pro děti přihlášku do výtvarného kroužku v blízké škole umění, dobře vše s potomky proberte. Pokud si vzpomenete až o prázdninách, může být kapacita míst obsazena, nic proto raději neodkládejte na zítřek či na pozítří!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.