Zemřel mluvčí Nejvyššího soudu Petr Tomíček

„S hlubokým zármutkem přijal dnes odpoledne Nejvyšší soud smutnou zprávu o náhlém úmrtí tiskového mluvčího a vedoucího oddělení styku s veřejností Nejvyššího soudu Mgr. Petra Tomíčka,“ uvedl Pavel na webu.

Petr Tomíček podle něj působil na Nejvyšším soudě od srpna 2015, kam přišel z České televize, kde 13 let zastával pozice jako editor zpravodajství, redaktor, moderátor a zástupce šéfredaktora. Předtím pracoval 7 let jako redaktor a vedoucí redakce zpravodajství a publicistiky Českého rozhlasu.

[chooze:article;value:494611]

„Předseda Nejvyššího soudu JUDr. Petr Angyalossy, Ph.D., vedení Nejvyššího soudu, soudci i zaměstnanci vyjadřují upřímnou soustrast manželce, dětem a celé rodině Petra Tomíčka, který byl nejen profesionálem v práci, kterou poctivě a celým srdcem vykonával, ale zejména přátelským, poctivým a slušným člověkem,“ stojí ve zprávě ředitele kanceláře předsedy NS Aleše Pavla.

Podle jeho slov Nejvyšší soud v jeho osobě ztrácí nejen skutečného odborníka, ale také týmového kolegu a kamaráda, který do kolektivu přinášel zkušenost, pohodu, nadhled a dobrou náladu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.