Horoskop na neděli 7. května: Seznámení, vyznání lásky a intimita!

Beran

Tyto dny jsou velmi vhodné pro společné zájmy či koníčky. Dominují zejména ty, které mají sportovní charakter. Fitness, tenisové kurty či vstupenka na zajímavé sportovní utkání – toho rozhodně nebudete litovat vy, ani vaši nejbližší.

Býk    

Venuše vstupující dnes do Raka je na vaší straně, a tak v lásce a milostné sféře očekávejte velké úspěchy! Toto období rozhodně není skoupé na seznámení, vyznání lásky ani intimní prožitky. Vaše touha, vášeň a schopnost zamilování rostou rychlostí blesku.

Blíženci          

V domácím prostředí zažíváte neobyčejnou harmonii. Nenechte si ji ničím pokazit. Je neděle a zítra nikam nespěcháte, můžete si užít cokoliv. Nejdůležitější však bude sounáležitost s vašimi blízkými. Snažte se zbytečnými spory nepokazit krásný den!

Rak    

Nemáte dnes svůj den, a tak buďte opatrní. Neplánujte si náročný program a co nejvíce odpočívejte. Ani vaše rodinné zázemí není teď bohužel sférou, která by zaznamenávala radostný aplaus. Může za to napětí z práce, a tak o ní dnes raději ani nemluvte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Nastává vhodný čas pro rozmazlování svých blízkých, vstřícnost a dárečky. Jedná se o materiální věci, ale přinesou do vašich životů příjemné osvěžení. Nemusí být v žádném případě nákladné, ale mělo by z nich být cítit, že víte, co vaši blízcí chtějí.

Panna 

Pokud to dnes bude jen trochu možné, měli byste neděli věnovat důslednému odpočinku. Zůstaňte déle v posteli, na oběd si zajděte do restaurace a věnujte se jen aktivitám, které milujete a které vás neunavují. Koníčky nejsou ztrátou času, naopak.

Váhy  

Heslem dnešního dne je kompromis, a to je Váhám blízké. Stále se snažíte o rovnováhu mezi miskami vah. A proto ať už půjde o přemrštěný požadavek vašeho zlatíčka na dovolenou, nebo přání dítka ohledně exotického mazlíčka, snažte se to řešit v klidu.

Štír     

Pokud potřebujete vyřešit problém ohledně rodinného domu nebo pozemku, nechte to na lepší dobu. Nyní by vám to přineslo akorát střet názorů. Co se týče rodiny celkově, v mnoha záležitostech by vám mohl pomoci sourozenec, na obzoru je cenná rada!

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Máte zvýšenou potřebu komunikace a výměny názorů. Ať se jedná o rodinu, nebo přátele, dokážete se všemi nalézt společné téma. Jen si dejte pozor na poučování, to nikdo nemá rád. Nemějte strach ani vyrazit do cizí společnosti, získáte nový nadhled.

Kozoroh         

Dnešní den věnujte odpočinku. S největší pravděpodobností půjde o odpočinek aktivní, ale aby byl opravdu uvolňující, musí jít o činnost, která vás opravdu baví. V žádném případě se nepřepínejte a nesnažte se o sportovní rekordy. Zítra byste litovali.

Vodnář          

Venuše, která dnes vstupuje do Raka, hlásí nelehkou situaci, tak se na ni připravte. Obrňte se trpělivostí a tolerancí, obojí budete potřebovat. Ale nebojte se, nebudete-li vyhledávat konfrontace, nakonec vše dobře dopadne a neděle se docela vydaří.

Ryby  

Domov, rodina, ženy v rodině a životní zázemí, to jsou témata dnešního dne. Zřejmě se u vás objeví potřeba ozvat se některým vzdálenějším příbuzným a bude to dobrý nápad. Rozhovor vás příjemně osvěží a přinese ještě větší pohodu do vaší domácnosti.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.