Horoskop na sobotu 6. května: Vyhněte se experimentům, radí hvězdy

Beran

V rodinném kruhu prožíváte úžasné období plné porozumění a uvědomujete si, jak je sounáležitost s vašimi nejbližšími důležitá. Hvězdy jsou vám příznivě nakloněny, jste přímo studnicí dobrých nápadů co a jak udělat pro maximální spokojenost rodiny.

Býk    

Co se týče vašich výdajů, vyplatí se vám nyní investovat do vzdělávání a cestování. Pokud se vám nechce kvůli nabytí nových znalostí vracet do školy, cestování je opravdu skvělým způsobem, jak si rozšířit obzory a procvičit si své jazykové znalosti.

Blíženci          

S jednotlivými příslušníky rodiny nyní vycházíte naprosto skvěle, protože se dokážete dohodnout v naprostém klidu téměř na všech záležitostech. Vaše komunikace je teď neobyčejně přátelská a jste vyhledávanými společníky. Večer byste si mohli vyrazit.

Rak    

Na vaši lásku teď hvězdy namířily řadu negativních vlivů – od žárlivosti přes skrytou manipulaci až po silnou tvrdohlavost. Obrňte se krunýřem trpělivosti a snažte se nevyvolávat zbytečné konfrontace. I složitější období se dají přečkat, jste-li opatrní.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Váš smysl pro harmonii se silně odráží ve vašem rodinném hnízdečku. Jste nakloněni všemu, co je příjemné nejen pro vás, ale i pro vaše nejbližší. Působíte na své blízké jako balzám a máte uvolňující vliv. Tak jej využijte, vaši milovaní to potřebují.

Panna 

Pokud patříte k těm, co už svou lásku našli, hlídejte si své ukvapené a nervózní reakce. Pouhou nevhodnou poznámkou byste si dnes mohli zadělat na komunikační problémy a dotknout se vaší drahé polovičky na citlivém místě. Určitě by vás to moc mrzelo.

Váhy  

Ve svém rodinném hnízdečku shledáte, že dochází ke střídavě přecitlivělé atmosféře. Máte pocit, že vaši miláčkové zapomínají na citlivější přístup a snaží se být vůči vám více dominantní, oni zase trpí tím, že je dostatečně nevnímáte při komunikaci.

Štír     

Na atmosféru domova je nyní kladen větší důraz, můžete vnímat jednání ostatních citlivěji než jindy. Pro vzájemnou domluvu s vašimi nejbližšími je nastavena dost nejistá laťka, která se může týkat jak zabezpečení rodiny, tak častějších nedorozumění.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Co se týče vašeho obydlí, je toto období výborné pro vaši estetickou tvořivost a zkrášlování interiéru. Nápaditost v barevném sladění, originální dekorace či moderní styl uspořádání nábytku, v tom jste skutečnými mistry! Vaše fantazie je bezbřehá.

Kozoroh         

Dostáváte se do protichůdných diskuzí, které vás mohou znatelně otrávit. Nemůžete se dohodnout například na cíli letošní dovolené? Pokud zastáváte skromnější verzi, děláte dobře. Hvězdy totiž nabádají, abyste zbytečně neexperimentovali a neutráceli.

Vodnář          

Váš domácí krb nyní plápolá příjemně hřejivým plamenem a vás velice těší souhra s nejbližšími. Umíte se vzájemně do sebe vcítit, komunikujete s velkou otevřeností a elánem, což dává vašim společným chvílím neskutečně hezký a silný náboj.

Ryby  

Otevírají se vám možnosti cestovat a vzdělávat se. Ovšem nemusíte se hned vydávat na cesty. Hvězdy praví, že je také dobré období pro koupi nového automobilu nebo jiného dopravního prostředku. Pokud chcete začít studovat a vzdělávat se, je nejlepší doba!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.