Velký krok ve vztahu Dary Rolins a Pavla Nedvěda: Ukázali fotky ze svatby

[chooze:gallery;value:30848]

Láska mezi Darou Rolins a Pavlem Nedvědem jen kvete. To dokazuje i jejich snaha být spolu co nejvíce i přes nabyté harmonogramy. Před časem vzal Nedvěd svou přítelkyni na výlet do Říma, a tento víkend dokonce na pohádkovou svatbu jednoho ze svých přátel. Zpěvačce celá událost naprosto vyrazila dech. 

"Itálie je krásná a Umbrie je další z kouzelných měst, které jsem po boku svého úžasného muže navštívila poprvé. Stejně tak italskou svatbu jednoho z jeho nejbližších kamarádů," sdílela Dara Rolins na sociálních sítích.

"Byla krásná, byla stylová, trvala tři dny a byla plná emocí, takže zážitek. A když už jsme při té lásce, vám všem, krásný 1. máj, lásky čas jak vyšitý," popřála zpěvačka štěstí a lásku i svým sledujícím.

[chooze:article;value:497766]

Z jejích slov bylo patrné, že svatba jí naprosto učarovala. A není divu, taková událost plná luxusního jídla, pití, nádherných květin a svíček by asi oslnila každého. "Když si myslíte, že to nemůže být krásnější," napsala zpěvačka k jednomu z videí na hostině. 

[chooze:article;value:483282]

Přestože se Dara s láskou k Nedvědovi nijak netají, sama zatím o jejich svatbě neuvažuje. "Takhle mi je dobře a občas mám strach, že když se věci až příliš vyšperkují, tak se můžou pokazit. Myslím si, že určitá nejistota i v těch nejjistějších věcech má svoje kouzlo," vysvětlila zpěvačka v minulosti.

Dara Rolins prožila dramatickou noc. Pavel Nedvěd musel zasahovat pěstmi (12/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.