Facka do tváře Nesvačilové. Vignerová svým vítězstvím pořádně provokuje

[chooze:gallery;value:30979]

​Poslední týdny nebyly pro Denisu Nesvačilovou nikterak jednoduché. Musela se totiž vyrovnávat se zradou Petra Kolečka, který se tajně oženil s její sokyní v lásce Anetou Vignerovou. Ta herečce smiřování se smutným osudem rozhodně neulehčuje. Na 1. máje zveřejnila na instagramu vášnivou fotku s Kolečkem, kde se líbají.

"Alternativní bobule místo květů. Krásný První máj," pochlubila se Aneta Vignerová pohádkovým manželstvím. Petr Kolečko se očividně ze svých dřívějších chyb poučil a své ženě všechno vynahrazuje. Dokonce ji vzal na prodloužený víkend do Londýna, kde i se synem Jiříčkem strávili První máj.

[chooze:article;value:500891]

Toho si Vignerová očividně velmi váží, romantickou fotku s Kolečkem si hned připnula k vršku svého profilu na instagramu, aby jen tak nezmizela pod hromadou dalších příspěvků. Denisa Nesvačilová tak má expartnerovu zradu stále před očima a může se na ni kdykoliv podívat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

I tak se ale snaží brát celou vztahovou eskapádu s humorem. To mohli vidět například hosté pražského Divadla Metro, kde si herečka do Kolečka trochu rýpla. "Lindo, nebuď blbá, vždyť se s ním nemáš špatně. Podívej, co já musím snášet od Rogera. Nebo od Kolečka," zaimprovizovala Nesvačilová v jedné části představení.

Bývalá miss Aneta Vignerová měla jiné představy o svatbě s Kolečkem. Podívejte se na video (5/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.