Horoskop na pondělí 1. května: Jste přitažlivější než obvykle

Beran

Přátelské květnové hvězdy ve vašem znamení jsou výrazným spouštěčem milostných událostí a zvýšených jisker v partnerských vztazích. Vaše fyzická přitažlivost je teď vyšší než obvykle, jste zábavní a v očích se vám odráží četné záblesky touhy po vzrušení.

Býk    

Vaše duše je delikátní a jste stvořeni pro harmonii s lidmi kolem sebe. Teď vám však tuto skutečnost narušuje přímo vaše vládkyně Venuše. Její rozohněné pohledy nevěstí zrovna oázu klidu a vzájemné sympatie mohou být oslabeny různými nedorozuměními.

Blíženci          

V milostných záležitostech se můžete těšit na radostný boom. Co jiného také chtít od 1. máje. Čeká vás romantika a silné sympatie s osobami opačného pohlaví. Co se týče začátků, nebudete mít žádnou práci s tím, abyste dosáhli vyhlédnutého cíle. Jste skuteční lovci.

Rak    

Řídíte se spíše rozumem než city. Tyto tendence se po pudovém období opět vrací. Všechno nejprve zanalyzujete, dopodrobna rozeberete a následně vyhodnotíte. Lze se pak divit, že někdy působíte dost zdrženlivě? Láska teď nehraje ve vašem životě prim.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

I když je den zasvěcený lásce, pro vás je hledání vzájemné harmonie spíše problém. Vše má na svědomí Venuše, která se k vám otáčí zády a působí disharmonii mezi vámi a vaším protějškem. Buďte co nejvíce obezřetní a snažte se předejít konfliktům.

Panna 

Dnes budete mít velmi příjemná očekávání. Jste pověstní tím, že vás zcela naplňuje, když můžete někomu podat ochrannou ruku, a hvězdy tuto skutečnost zdůrazňují. Vašemu znamení přeje přátelské Slunce v Býku a dává vašemu poslání hřejivost.

Váhy  

Z hlediska vztahových záležitostí se u vás ve svátek lásky ukazuje orientace na větší jistotu, a to jak po stránce citové, tak materiální. Jako by teď vládl více rozum. Začnete se více zajímat o materiální zajištění i u nápadníků.

Štír     

Láska se k vám, milí Štíři, teď staví tak trochu zády. Jak signalizuje svéhlavá Venuše, vaše srdcové záležitosti mohou být poznamenány explozemi. Přesto není úplně špatné období pro seznámení, jen v dlouhodobých vztazích to chce víc trpělivosti.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechce si říct nějaké moudro!

Střelec

Patronka lásky Venuše je vám ve svátek lásky velmi příznivě nakloněna. Záříte a okouzlujete ve zvýšené míře. Kamkoli vstoupíte, vzbuzujete sympatie, což násobí vaše šance na seznámení. Navíc jste dopováni energií a velkou fyzickou přitažlivostí!

Kozoroh         

Partnerské záležitosti a vzájemné soužití nemusí v těchto dnech probíhat tak, jak byste si představovali. Vaše já je nastaveno na stoprocentní prožitky v lásce. Umíte naplno milovat. Stejně jako v případě zrady nenávidět. Buď všechno, nebo nic.

Vodnář

První máj, lásky čas. Toto romantické rčení se u vás, milí Vodnáři, naplňuje beze zbytku. Královna lásky brouzdá vaším znamením a očividně se jí tam velmi líbí. Pro vás je to výborné znamení pro skvostné prožitky a ohňostroj možných seznámení.

Ryby  

Neobyčejnou radost v těchto dnech cítíte ze společných aktivit se svými ratolestmi. Jako by tato vaše vlastní sluníčka dávala impulsy k těm nejhezčím událostem, mají na to nyní mimořádný talent! Přizpůsobte květnové plány velkým přáním svých blízkých.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.