Horoskop na pátek 28. dubna: Mějte oči dokořán

Beran

V lásce byste mohli pociťovat nedostatek intimity. Nedělejte však zbrklé závěry, nejedná se o nic vážného. Poslední dobou jste jak vy, tak i partner velmi vytížení. Nedostatek času mezi vámi tvoří bariéru, která vás odcizuje. Všechno se opět spraví.

Býk    

Jednou z nejdůležitějších věcí ve vztahu je bezesporu komunikace. Přestože o jistých záležitostech není právě příjemné mluvit, je potřeba, abyste si v tom udělali jasno. Věci, které vás už dlouho trápí, si dnes se svým protějškem konečně vyříkáte.

Blíženci          

Jak se říká, žádný učený z nebe nespadl. Pokud jste ve svém zaměstnání nováčky, není jediný důvod, abyste se ostýchali požádat o pomoc. Poproste své kolegy o radu a mějte oči otevřené. Pochytíte mnoho zajímavých poznatků a získáte cenné zkušenosti.

Rak

Okolnosti vás donutí konečně se pustit do dlouho odkládané rekonstrukce. Přestože výdaje budou vysoké, nebojte se realizovat své plány. Do některých věcí se vyplatí investovat a domov je jistě jednou z nich. Jedná se přeci o dlouhodobou záležitost.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Všechno klape tak, jak má, ale v lásce, jak se zdá, vám štěstí nepřeje. Neztrácejte naději a věřte, že se situace již brzy změní. Z událostí posledních pár týdnů se vyklubou překvapivé výsledky. Odhoďte své zábrany a dejte prostor novým začátkům!

Panna 

Jaro je v plném proudu a s ním i váš nově se rozvíjející milostný románek. Se svou láskou prožijete nezapomenutelný den plný romantiky. Užívejte si krásné období zamilovanosti a poznávejte jeden druhého. Zapomeňte na veškeré starosti a povinnosti.

Váhy  

Mezilidské vztahy jsou komplikovanou záležitostí. Přestože jste si s partnerem bližší než s kýmkoliv jiným, mohlo by dojít k ošemetné situaci. Ať už se však stane cokoliv, se ctí to dokážete ustát. Nedáte najevo své překvapení a budete mít pochopení.

Štír     

Milostný vztah vám poskytne další příležitost k radosti. Ať už jste v jeho začátcích či se dostáváte do nové fáze, překvapivá událost vás nabije energií a dobrou náladou. Všechny starosti hodíte za hlavu a budete si užívat života. Máte velké štěstí!

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaši finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Plánovali jste romantický večer s milovanou polovičkou? Jak se zdá, bohužel jej budete muset přesunout. Dlouho odkládané opravy v domácnosti o sobě dají vědět a vám nezbude než sehnat řemeslníky. Nevěste však hlavu, zítra si vše společně vynahradíte.

Kozoroh         

Objevíte kouzlo společenského života a umění. Po dlouhé době si vyrazíte za kulturou a budete doslova očarováni. Užijte si neobvyklý zážitek, který ve vás zanechá velkou stopu. Doposud nepoznaný pocit si zamilujete. Přivede vás to na novou cestu.

Vodnář          

Svých starostí máte sice nad hlavu, přesto však neodmítnete pomoc příteli v nouzi. Prochází si komplikovaným obdobím a potřebuje rameno, na kterém by se vyplakal. Poskytněte mu útěchu a radu. Stanete se skvělým posluchačem, bude vám velmi vděčný.

Ryby  

S pracovními povinnostmi to dnes rozhodně nebudete přehánět. Měli jste dlouhý týden a máte všeho plné zuby. Pro jednou si dopřejte volnější pracovní den a pomalu se nalaďte na víkendovou vlnu. Čekají vás pohodové slunečné dny s vašimi milovanými.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.