Horoskop na úterý 25. dubna: Čeká vás den plný stresu, zkuste se mu vyhnout

Beran

Na spravedlnost v zaměstnání si dnes budete muset počkat. Přesto nemá cenu lámat záležitost přes koleno. Nic byste tak nevyřešili a jenom byste celou věc zkomplikovali. Proto se obrňte trpělivostí. Co nevidět se totiž dočkáte všeho, co si přejete.

Býk    

Zažíváte velice úspěšné období a jen těžko si můžete na něco stěžovat. S milostném životě si užíváte harmonii a pohodu, v zaměstnání máte nadějné vyhlídky na kariérní růst. Užijte si proto nanejvýš úspěšný den a zapomeňte na všechny drobné starosti.

Blíženci          

V lásce se vám bude dařit! S partnerem si rozumíte jako nikdy předtím, a i když se vám drobné spory nevyhnou, rozhodně nepůjde o nic závažného. Naopak, navzájem se ujistíte o hloubce vašeho vztahu. Nezadaní Blíženci poznají atraktivní protějšek!

Rak    

Jste nezadaní? Nejlepší příležitost, jak se seznámit, je dnes při sportu. Proto rozhodně neseďte doma a snažte se vyrazit mezi lidi. Nebojte se být samostatní. Uvidíte, že se nejenom odreagujete a příjemně protáhnete, ale možná si také zaflirtujete!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Do vašeho života se po nějaké době vrací kouzlo lásky. Užijete si romantické chvilky na procházkách nebo při večeři s protějškem. Zamilovanost z vás přímo sálá, proto se nedivte, že si vašeho rozzářeného obličeje všimnou jak přátelé, tak rodina.

Panna 

Dnes máte šanci na krátký sexuální románek. I když vaše city nepůjdou do hloubky, přesto si jej užijete. V současné době totiž nejste naladěni na dlouhodobý vztah. Potřebujete se srovnat sami se sebou. Nebojte se sebepoznání a buďte k sobě upřímní.

Váhy  

V koutku duše začnete pomýšlet na lepší kariéru. Není se čemu divit, na současném místě jste již nějakou dobu a rádi byste se posunuli o stupínek výš. Pokud jste tedy pevně rozhodnuti, zapomeňte na zábrany a udělejte rozhodující krok. Vyplatí se!

Štír     

Vaši potomci vás budou bezmezně obdivovat. To bude vašemu egu samozřejmě dělat velice dobře, přesto byste o sobě neměli záměrně vytvářet nereálný obrázek. Dřív nebo později vyjde pravda najevo. Nezapomeňte, že blízcí vás milují takové, jací jste.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaši finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

V zaměstnání máte dnes sklon se přeceňovat. Proto si každý závazek raději dvakrát promyslete a zvažte, zda jej budete moci opravdu splnit. V opačném případě by vás čekal jen zbytečný stres. Naštěstí máte kolegy, kteří vám vždy se vším rádi pomohou.

Kozoroh         

Po finanční stránce se budete muset poněkud uskromnit, naštěstí vám to však nebude ani trochu vadit. Vaše priority jsou momentálně někde jinde než v oblasti peněz. Čas vám zabírá nejenom zaměstnání, ale především osobní život. A obojí je důležitější!

Vodnář          

V zaměstnání se budete muset vypořádat se sebevědomou osobou. I když to možná není váš styl, občas je nutné ukázat ostré lokty a nebát se konfliktu. Jinak by se totiž mohlo stát, že dotyčný převezme kontrolu. Naštěstí se umíte s konkurencí poprat!

Ryby  

Někdo si chce přivlastnit vaše zásluhy. Naštěstí však brzo odhalíte, o koho se jedná, a rozhodně si nenecháte nic takového líbit. Když vám o něco jde, umíte být překvapivě rázní. Proto dotyčného s noblesou a elegancí odkážete do patřičných mezí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.