Zbrusu nové snímky prince Louise. Je celý dědeček, píší lidé

[chooze:gallery;value:31341]

Je už tradicí, že princezna Kate na narozeniny svých dětí sdílí jejich nové fotografie. Výjimkou se tak nestaly ani páté narozeniny prince Louise. Letošní fotka je ale trochu jiná než všechny předchozí.

Obvykle totiž George, Charlotte i Louise na fotkách zachycuje právě Kate. Tentokrát ale udělala výjimku a před objektiv se postavila společně se svým nejmladším synem. Letošní fotky tak podle deníku BBC pořídila fotografka Millie Pilkingtonová, která měla v roce 2011 fotit i svatbu Williama a Kate.

Prince Louise zachytila společně s Kate při dovádění na zahradě v Adelaide Cottage ve Windsoru, kde rodina právě žije. Na jedné fotce sedí Louis v zahradním kolečku, ve kterém ho veze Kate. Druhá fotka pak zachycuje jeho radostný dětský úsměv z většího detailu.

Pod fotkou, kterou rodina dala na svůj profil na twitteru, se strhla lavina gratulací. "To je ta nejhezčí fotka, co je dnes na internetu," píší fanoušci. Některým neuniklo ani to, že se Louis podobá svému dědečkovi Michaelu Middletonovi. Není to ale poprvé, co si fanoušci všimli toho, že Louis se podobá spíše rodině Middletonových. A čím je Louis starší, tím více jejich tezi podporuje.

[chooze:article;value:500990]

Princ Louis má za sebou vzrušující rok. Jak připomíná deník People, v září začal se svými sourozenci navštěvovat novou školu a debutoval na několika oficiálních akcích. Pozornost médií si získal zejména během oslav platinového jubilea zesnulé královny Alžběty II., kdy se svými rošťáckými výrazy nebál veřejně vyjádřit své pocity.

Princ Louis se narodil 23. dubna 2018 v 11:01 hodin (12:01 SELČ). Na svět přišel ve stejné nemocnici jako jeho starší sourozenci, tedy v St Mary's Hospital v Londýně. Je třetím vnoučetem krále Karla III. A byl šestým pravnoučetem zesnulé královny Alžběty II.

Korunovace britského krále Karla III. Sledujte 6. května na Nově a TN Live:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.