Princ Louis slaví 5. narozeniny. Kate pro něj přichystala krásné překvapení

[chooze:gallery;value:31335]

Neděle je pro rodinu prince Williama a princezny Kate velký den. Princ Louis totiž slaví páté narozeniny. Malého rošťáka dozajista čeká nekonečné rozbalování dárků a moře zábavy. Kate pro něj navíc přichystala jedno překvapení. 

Princezna Kate má totiž podle expertů na královskou rodinu, které citoval deník Mirror, narozeninovou tradici. Kvůli té sice chodí v podvečer narozenin svých dětí spát až pozdě v noci, rozzářená radostná očka jí za to ale očividně stojí. Když její děti večer usnou, Kate prý oslavenci upeče dort. 

Vypadá to tedy, že ačkoliv jsou královského rodu, jejich dětské oslavy narozenin jsou v lecčem podobné. Kate podle expertů dozajista udělá vše, co bude v jejích silách, aby měl Louis nezapomenutelné narozeniny.

[chooze:article;value:499015]

Malý princ přišel na svět 23. dubna 2018 v 11:01 místního času (12:01 SELČ) a vážil 3 810 gramů. Stejně jako jeho sourozenci se podle deníku Daily Mail i Louis narodil v londýnské nemocnici St. Mary's. Stal se tak šestým pravnoučetem královny Alžběty II.

Pětiletý Louis je čtvrtý v pořadí na britský trůn. Před ním je jeho otec William a oba starší sourozenci – princ George (9) a princezna Charlotte (7). Podle jeho vystupování na veřejnosti to ale vypadá, že nejmladší z královských dětí bude největší kvítko.

Svým rozverným vystupováním si ale Louis získal srdce mnoha fanoušků královské rodiny. Známé je například jeho dramatické zacpání uší na balkóně Buckinghamského paláce či drzé chování při oslavách platinového jubilea zesnulé královny Alžběty II. Nutno ale podotknout, že během letošní velikonoční mše na hradě Windsor se Louis choval jako slušný mladý muž.

Král Karel III. byl na své první zahraniční cestě. V Německu ho čekaly tisíce lidí:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.